WordPress website laten maken

WordPress website laten maken?

De kans bestaat dat jij een website nodig hebt en dat het lastig is om een keuze te maken omdat er zoveel opties zijn. Eén van die opties heb je vast al vaker over gehoord, een WordPress website, maar houdt een WordPress website nou eigenlijk in? We leggen het je graag uit zonder er al te technisch op in te gaan.


Wat is WordPress?

Heel simpel gezegd is WordPress software waarmee je websites kunt bouwen en onderhouden. En het is op een dusdanige manier ontwikkeld, dat je zonder progammeerkennis zelf het één en ander aan kunt passen nadat je een webbouwer de website hebt laten maken. WordPress is dan ook het meest gebruikte contentmanagementsysteen (CMS) ter wereld.


Voor wie is WordPress?

Iedereen die een website nodig heeft kan gebruikmaken van WordPress. Voor ieder budget is er wel een mogelijkheid voor WordPress webdesign alleen ligt hier ook een klein risico. Wij durven met gerust hart te zeggen dat onze prijzen het scherpst zijn. Maar uiteraard wel met inachtneming van de kwaliteit, die bij ons altijd goed is. Onze websites zijn veilig, snel, mobiel geoptimaliseerd, gebruiksvriendelijk en professioneel.

De kans is aanwezig dat je het elders goedkoper kan krijgen maar ergens gaat dat ten koste van bovengenoemde punten.

Wil jij advies over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team zit voor je klaar om al je WordPress vragen (en andere vragen) te beantwoorden.

Snel online!
Mac Talentfabriek
iPad Talentfabriek
iPhone Talentfabriek
Makkelijk te beheren
Mac Lust Hengelo
iPad Lust Hengelo
iPhone Lust Hengelo

Wat is het verschil tussen een template website of WordPress maatwerk?

Een template website is voor bedrijven met een laag budget maar toch een professionele website nodig hebben om operationeel te kunnen zijn. Bij WordPress maatwerk wil je graag zelf alle touwtjes in handen hebben als het gaat om design en functionaliteit.

Template website

We maken gebruik van een template waarvan de basis al door ons is opgebouwd. Het enige wat we nog moeten doen is een menu van je website opbouwen, je logo, teksten en kleuren van de huisstijl toevoegen en voilá, je website is af. Uiteraard even simpeler gezegd dan gedaan maar dan heb je er in ieder geval een beeld bij. Onze demo websites zijn standaard templates.

Wanneer bezoekers buiten een standaard contactformulier ook nog andere dingen moeten kunnen op de website zoals bijvoorbeeld afspraken plannen of iets dergelijks, dan moet dat uiteraard nog wel ontwikkeld worden, omdat het niet standaard is.

WordPress maatwerk

Wanneer je zelf wil bepalen hoe het design eruit komt te zien en heb je specifieke wensen als het gaat om functionaliteiten op de website, dan heb je WordPress maatwerk nodig.

Bij zo’n maatwerk project kun je bijvoorbeeld zelf een design aanleveren. Deze kunnen wij dan omzetten in code. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook samen brainstormen over je wensen en de mogelijkheden om dit te vertalen naar je website.

Met een template heb je simpel gezegd minder invloed op het uiteindelijke resultaat als bij WordPress maatwerk.

Wil jij advies over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team zit voor je klaar om al je WordPress vragen (en andere vragen) te beantwoorden.

 

Logo design
Vendesign clothing
Vendi coffee
Vendesign Branding
Wil je meer voorbeelden bekijken,  Klik dan hier