WordPress
maatwerk website
laten maken

Maatwerk website met WordPress CMS?

Verstandig is om te beginnen met uitleggen wat het verschil is tussen een standaard template, een maatwerk WordPress website en een maatwerk website.

Zoals je hebt kunnen zien op onze website kun je voor een laag bedrag al een website bij ons kopen. Dat kan omdat we gebruik maken van standaard templates die door ons ontwikkeld zijn. Deze templates kunnen wij middels een soort van copy & paste vullen met content over jouw bedrijf waardoor er een website ontstaat in jouw huisstijl. Voordeel is dat je website goedkoop en snel af kan zijn. Nadeel is dat templates restricties hebben. Je hebt dus niet volledig inspraak op het design.

Dan heb je vervolgens maatwerk in combinatie met WordPress. Hierbij wordt alles voor jou op maat gemaakt met een WordPress CMS. Dit is de meest gekozen optie door ondernemers. Je kunt zelf bepalen waar alle knoppen komen en er zijn geen restricties op het template.

Bij een volledig maatwerk project wordt er geen gebruik gemaakt van WordPress CMS. Alles wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit wordt veelal gebruikt bij websites die hele specifieke functionaliteiten nodig hebben of bij applicaties. Bij volledig maatwerk projecten is door de ingewikkelde techniek doorgaans het meeste tijd mee gemoeid en die tijd zal ergens betaald moeten worden. Dit zie je dan ook terug in de kosten.

WordPress CMS
Mac Madisonslijterij
iPad Madisonslijterij
iPhone Madisonslijterij
Een website in jouw huisstijl?
Mac Bertu
iPad Bertu
iPhone Bertu

WordPress maatwerk website laten maken.

Net zoals bij een volledig maatwerk project is WordPress maatwerk iets dat speciaal voor jou ontwikkeld wordt. Er is dus geen tweede van zoals bij websites die op basis van een standaard template worden gebouwd.

Vaak wordt er eerst een ontwerp gemaakt en dit wordt later omgezet naar code, zodat er uiteindelijk een website staat. Bedrijven die veel met marketing en conversies bezig zijn hebben hier met name veel belang bij, want op deze manier kun je eerst de ideale klantreis ontwerpen. En dit zorgt uiteindelijk voor meer conversies op je website. Dus mensen die een offerte aanvragen of een aankoop doen.

Voorbeelden van maatwerk websites die wij hebben gemaakt:

stripe
Wil je meer voorbeelden bekijken,  Klik dan hier