Wie zijn wij

Maak kennis met ons team

Wie zijn wij

stripe

VenDesign bestaat uit jonge professionals die zichtbaar kennis hebben van het wereld wijde web. Wij zijn continu bezig met de laatste ontwikkelingen en trends binnen de branche en kunnen daarom altijd onze klanten voorzien van de meest moderne en creatieve oplossingen.

Ons doel is om de afstand tussen de ondernemer en de klant zo klein mogelijk te houden en dit doen wij door onze websites volledig aan te passen aan het gedrag van de bezoeker. We zorgen ervoor dat de benodigde informatie zo snel mogelijk gevonden wordt in een “informele” omgeving. Niemand heeft natuurlijk belang bij een bezoeker die gelijk weer vertrekt.

Dit is allemaal ontstaan doordat wij in onze omgeving vrienden en kennissen hebben die zelfstandig ondernemer zijn. Uiteraard hadden zij een website maar dat waren sites die in het verleden een keer gemaakt zijn maar verder nooit onderhouden zijn geweest en daardoor niet meer up to date waren, laat staan mobiel geoptimaliseerd. Wij zijn als een groep vrienden begonnen om te kijken hoe wij onze relaties konden helpen met een goede website bouwen die responsive is en gevonden worden op het internet in de zoekmachines, omdat wij als jonge afgestudeerde kerels natuurlijk boordevol ideeën zaten door alle moderne technieken en zo begon het enigszins te lopen.

Door ons uitstekende werk kregen wij steeds meer aanvragen en zijn daarom met het idee gekomen om het nog meer te professionaliseren in de vorm van een onderneming. En uiteindelijk zijn we zover gekomen dat u met volle interesse dit bericht heeft gelezen en wij hopen dat het u doet besluiten om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem een kijkje in ons portfolio of kijk gerust nog even verder rond op onze website.