Hoe gaan wij voor jou te werk?

Bij VenDesign houden we van transparantie. Waar mogelijk zetten wij onze prijzen online op onze website, net als in de winkel. Bij ons kun je dus van tevoren exact uitrekenen wat een WordPress website je gaat kosten. En om het nog mooier te maken, je kunt een WordPress website direct online kopen bij ons.

In eerste instantie maak je een selectie voor een website of een webshop. Voordat je een keuze maakt kun je precies zien wat er bij de website in zit. Heb je achteraf specifieke wensen? Dan kun je later nog extra opties aan je website toevoegen. Ook deze kun je direct online kopen als je dat makkelijk vindt.

vendesign werkwijze

Ik heb een website gekocht, en nu?

Zodra je een website gekocht hebt ontvang je van ons een link waarmee je logo’s, foto’s, informatie en teksten kunt uploaden die op de website moeten komen te staan. Zodra wij alle informatie binnen hebben kunnen we beginnen met het bouwen van je website, eerder niet. Stuur jij bijvoorbeeld alle informatie direct na de aankoop door, dan is jouw website binnen 24 uur online.

vendesign werkwijze team

Wanneer ons team je website af heeft krijg je deze natuurlijk eerst te zien voordat we deze daadwerkelijk online zetten. Je hebt vervolgens één correctieronde om eventuele aanpassingen te laten doen. Het makkelijkst is om een lijst te maken waarin de aanpassingen vermeld staan. Doorgaans is een correctieronde niet eens van toepassing.

Staat jouw website al een tijdje online en wil je toch wat extra pagina’s toevoegen? Dan kun je dit eenvoudig zelf doen met behulp van de persoonlijke handleiding die je bij de website krijgt. Wanneer het je toch niet lukt of je bent er te druk voor dan kunnen wij het voor je doen tegen het standaard uurtarief. Heb je een onderhoudspakket bij ons dan betaal je niets voor de meeste wijzigingen. De meeste klanten van VenDesign hebben een onderhoudspakket voor het gemak en de lage kosten.


Vragen zijn welkom!

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor antwoord op de meeste vragen of neem direct contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

Contact

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met uw vraag of bel naar het onderstaande nummer.


074 20 20 567Verzoek contact vendesign
Handige informatie voor ondernemers:
Facebook marketing  |  Neuromarketing  |  Online sales tips  |  Responsive website  |  SEO  |  Wat is een goede website  |  Webteksten schrijven  |  
Logo footer website
Adam Smithstraat 43
7559 SW Hengelo
Overijssel

  info@vendesign.nl
  074 20 20 567

Social Media


VenDesign Erkend leerbedrijf