Website van het jaar

Een uitdaging waar wij graag aan meewerken

Website van het jaar

Ieder jaar wordt er een website uitgekozen die voor altijd de titel “website van het jaar” mag dragen over het jaar waarin de verkiezing gehouden wordt. In 2015 is bijvoorbeeld politie.nl uitgeroepen tot overall website van het jaar. Onze uitdaging is om van iedere website een dusdanig project te maken die eventueel in de toekomst verkozen kan worden tot website van het jaar. Dit gebeurt natuurlijk niet over een nachtje slapen.

Ons webdesign is in ieder gebaseerd op het zo mooi, makkelijk, informatief en conversie genererend mogelijk te zijn. Laat staan het technische aspect. Dat zit natuurlijk ook perfect in elkaar. Helemaal als je je website ook door ons laat onderhouden.

Een eerste stap richting het worden van website van het jaar is toch een website laten maken en daarnaast een SEO geoptimaliseerde website. Hij moet responsive zijn en natuurlijk gebruiksvriendelijk want zo krijg je mensen die graag op jouw website willen stemmen.

VenDesign website van het jaar?

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als wij genomineerd zouden worden voor de verkiezing. Helaas zit er alleen geen categorie webdesigner van het jaar bij. Toch vreemd aangezien wij degene zijn die het allemaal mogelijk maken. Maar zodra er een categorie voor website bouwers komt dan houden wij ons natuurlijk aanbevolen voor een nominatie. En jullie mogen ons daar natuurlijk bij helpen als trouwe klant zijnde.

Jouw site website van het jaar?

Als klant van VenDesign.nl maak je natuurlijk wel kans om genomineerd te worden voor de verkiezing. Wij bouwen sites die aan alle ingrediënten voldoen en daarnaast is het aan jou als ondernemer om ervoor te zorgen dat je genomineerd wordt. Eenvoudig zal het niet zijn en de kans is natuurlijk klein dat je in het begin niet gelijk genomineerd wordt. Maar dat is iets waar we samen aan kunnen werken.

website van het jaar