Website aan laten passen voor mobiel

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Website aan laten passen voor mobiel

stripe

Doordat de techniek vandaag de dag zo’n beetje iedere dag vooruit gaat, loop je het risico dat je website niet meer goed wordt weergegeven op mobiele apparaten.
De kans bestaat dus dat jij op dit moment weinig nieuwe klanten krijgt of erger nog, je huidige klanten zoeken een andere partij omdat je website niet responsive is.

stripe

Maak je website responsive

Het kan je niet ontgaan. Iedereen om je heen zit dagelijks op zijn mobiele telefoon. En met ruim 12 miljoen internet gebruikers is 80% daarvan bezig om informatie dus via zijn mobiele telefoon op te zoeken. Een restaurant zoeken, vakantie boeken, Facebook, noem maar op. Tijd voor jou als ondernemer om eens goed te kijken of jouw website wel goed wordt weergegeven op alle apparaten. Want is jouw site niet responsive dan betekent het dat van die 80% mobiele internetgebruikers, niemand op jouw pagina wil blijven omdat hij niet meer hetzelfde biedt als die van je concurrenten.

VenDesign helpt!

Wij bieden een totaalpakket waarbij je website niet alleen responsive gemaakt wordt. Hij is gelijk technisch helemaal up-to-date en klaar voor de zoekmachines dus SEO vriendelijk. En laat je je website ook door ons onderhouden dan weet je zeker dat je website altijd voorzien is van de laatste technische ontwikkelingen.

Content is belangrijk

Naast het hebben van een mobiele website is het uiterst van belang dat de teksten op je website informatief en makkelijk leesbaar is. Dus tekst waar je zo doorheen leest zonder je aandacht te verliezen. Indien je je teksten door de copywriters van VenDesign laat schrijven ben je verzekerd van een pakkende tekst die helpt conversies te genereren op je website.

Bekijk onze webdesign pagina en beslis welk pakket het beste bij je past. Indien je niet zeker weet wat nu het beste voor jouw situatie is, neem dan contact op met één van onze projectmanagers. Zij helpen je stap voor stap om je ultieme plan te maken. Uiteraard helemaal gratis.