Webshop laten maken

Webshop laten maken.

Een webshop laten maken die ook daadwerkelijk omzet genereert begint in eerste instantie bij het maken van de juiste keuze als het gaat om wie de webshop voor je gaat ontwikkelen. Ga je echt voor de laagste prijs, of zoek je een webshop die effectief is?

Ben je een startup of wil je gewoon meer resultaat uit je webshop halen? Dan kunnen we je verzekeren dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Op webshops van VenDesign wordt altijd neuromarketing toegepast. Kort uitgelegd krijg je bij ons niet alleen een mooie webshop, maar sturen we bezoekers van je webwinkel rechtstreeks naar jouw doelstelling, en dat is omzet. Het standaard toepassen van neuromarketing is uniek, maar dat doen wij omdat jij niets aan een webshop hebt die alleen mooi is maar geen omzet genereert.

Jouw eigen webwinkel?
Mac Leaf voor Platen
iPad Leaf voor Platen
iPhone Leaf voor Platen
Professionele webshop
Mac Carsub
iPad Carsub
iPhone Carsub

Jouw succes is onze missie.

Onze missie is om iedere opdracht voor het ontwikkelen van een webshop te benaderen als een competitie waarbij we op de finishlijn een award kunnen winnen voor “beste webshop”. Wij proberen dus van jouw webshop een awardwinning webshop te maken. Een van onze projecten is zelfs al eens genomineerd voor website van het jaar. Is jouw webhop de volgende?

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Deel je droom met ons! We denken graag met je mee.

Enkele bedrijven die dankzij een prettige samenwerking hun online doelen kunnen behalen met een webhop van VenDesign.

stripe

Wat kost een webshop?

Zelfs met een klein budget kunnen wij je al helpen met een professionele webshop. Zo’n professionele webshop is bij ons al verkrijgbaar voor € 999,- ex. btw. en dat kan voor dit tarief omdat we gebruik maken van een standaard template. Een hele gangbare manier van ontwikkelen voor starters met een laag budget.

Bij een standaard template gebruiken we een basis die al door ons ontwikkeld is. Deze hoeven we alleen te vullen met content zoals jouw huisstijl kleuren, logo’s, teksten en afbeeldingen. Bekijk onze webshop demo’s voor enkele voorbeelden.

Wil je geen gebruik maken van een standaard template dan krijgt jouw webshop een uniek design en unieke code. Afhankelijk van wat een bezoeker allemaal moet kunnen in je webshop en hoe ingewikkeld het design is, worden de kosten opgebouwd.

Het internet staat vol met ontwikkelaars van webshops. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Daarom zit ons hele team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Groot assortiment
Mac Madison slijterij
iPad Madison slijterij
iPhone Madison slijterij