Webshop laten maken die
snel is en gevonden wordt

Snel, goed vindbaar en eenvoudig te beheren

Webshop laten maken

stripe

Waarom jij voor ons moet kiezen? Heel simpel, wij leveren een compleet pakket. Dat wil zeggen dat bij ons het implementeren van een betaalsysteem standaard bij de prijs zit inbegrepen. Klinkt logisch toch? Toch zijn er een hele hoop webdesigners die dit apart berekenen.

Daarnaast maken wij gewoon hele vette webshops. Ze zijn snel en makkelijk te beheren plus als kers op de taart zijn wij in verhouding relatief goedkoop als je kijkt naar wat je er voor terugkrijgt.

Wil jij ook nog eens hoog scoren in Google met je webshop en de marketing uitbesteden? VenDesign is the place to be. Wij zijn namelijk een allround webdesign bureau en kunnen je op ieder front helpen.

Webshop

WooCommerce
999
  • Professionele uitstraling
  • Zeer laag geprijsd
  • Binnen 24 uur online
  • Tot 7 pagina's door ons
  • Extra uitbreidingen mogelijk

Bekijk de demo's

stripe
Macbook

Kleding webshop

Deze webshop demo is gebaseerd op een online kledingwinkel en bied alle basis functionaliteit die een webshop nodig heeft. Ziet u uw eigen producten hier al staan?


BEKIJK DE DEMO Dit wil ik!
Macbook

Outdoor webshop

Deze webshop demo is gebaseerd op een online outdoorstore en bied alle basis functionaliteit die een webshop nodig heeft. Ziet u uw eigen producten hier al staan?.


BEKIJK DE DEMO Dit wil ik!

Waarom een webshop in Woocommerce laten maken?

stripe

  Professionele uitstraling

  Zeer laag geprijsd

  Eigen huisstijl kleuren

  Uitgebreide rapportage

  Zelf onbeperkt producten toevoegen

  Veel extra uitbreidingen mogelijk

  Google vriendelijk

  Simpel in gebruik

De website kan praktisch voor bijna alle doeleinden worden gebruikt.


Bekijk de demo's   OFFERTE AANVRAGEN

WooCommerce of maatwerk webshop?

stripe

Onze Professional webshop wordt gebouwd in WooCommerce en is een webshop plugin voor WordPress. In de basis krijg je dus een WordPress webshop. Het grote voordeel hiervan is dat je de kosten relatief laag kunt houden en je kunt je webshop uitbreiden met talloze standaard toepassingen die makkelijk te implementeren zijn. Het publiceren van content en producten is met WordPress heel gemakkelijk.

Waarom zou je dan voor een maatwerk webshop kiezen? Het antwoord daarop is heel simpel. Wanneer je een grote speler in de markt wordt met veel producten dan wordt je webshop trager als WordPress de basis is. En een trage website of webshop is ergernis nummer 1 voor bezoekers. Ben je van plan om veel producten te verkopen? Dan is een maatwerk webshop meer iets voor jou.

Verder heb je bij WordPress talloze plugins die je kunt installeren voor een betere gebruikservaring. Heb je specifieke wensen en is hier geen plugin voor, dan zul alsnog een partij in moeten schakelen die een maatwerk oplossing bouwt voor je webshop.

Tot slot ben je bij WooCommerce afhankelijk van welke layouts je kunt kopen om het uiterlijk van je website te bepalen daar waar je met maatwerk de complete vrijheid hebt om je webshop er helemaal uit te laten zien zoals je dat graag wilt. Uiteindelijk ligt de keuze helemaal bij jou. Wij vinden namelijk alles leuk om te bouwen.