Ondernemers in Twente zijn slim, eerlijk en rechtvaardig. Iets waar wij natuurlijk achter staan en altijd proberen na te streven. Tevens een reden waarom wij ons hoofdkantoor in Hengelo hebben gevestigd. webdesign twente

Wij bouwen ultra moderne websites die uw bedrijf vanaf het eerste bezoek dichtbij uw klant brengt. Ieder project zien wij als een nieuwe uitdaging en niet als een nummer. Daarom proberen wij elke opdracht uniek mogelijk te maken waardoor uw bedrijf uniek tentoon wordt gesteld via het wereld wijde web. Maar dat is niet de enige reden waarom u met ons in zee zou kunnen gaan.

Wij houden klanten op uw website
Onze designs zijn zeer professioneel. Onze uitdaging is om ervoor te zorgen dat de bezoeker van uw website zich direct comfortabel voelt en de informatie krijgt waarnaar hij of zij op zoek is. Echter houdt het daar niet op. We proberen de bezoeker altijd een stap voor te zijn tijdens het bezoeken van de website. Door onze expertise op het gebied van internet psychologie wordt uw klant de juiste richting op gestuurd wanneer deze uw website bezoekt. Het uiteindelijke doel voor u als ondernemer natuurlijk onder meer een offerte, opdracht of online verkoop. Op onze pagina “Webdesign” kunt u een uitgebreide uitleg vinden over onze werkwijze.

Website hoog in Google
Als website eigenaar wilt u dat uw website snel gevonden wordt. U heeft immers niets aan een website die niet bezocht wordt. VenDesign zorgt ervoor dat uw website goed naar voren komt in de zoekresultaten van de zoekmachines zodat u verkeer op uw website krijgt waar u niet extra voor hoeft te betalen.

Er komt een hoop bij kijken om een goede positionering in de zoekmachines te krijgen. Iets wat u moet uitbesteden want het is gewoonweg te moeilijk en tijdrovend om dat zelf uit te zoeken. Dat betekent niet dat u zelf helemaal niets kunt doen om hoog te scoren. Wij hebben speciaal voor ondernemers zoals u een lijst met punten die u zelf kunt behandelen. Deze lijst kunt u downloaden en op uw gemak bekijken en toepassen.

Landelijk operationeel
Zoals u inmiddels weet zijn wij gevestigd in Twente. Veel van onze opdrachten komen dan ook uit de regio zoals Almelo, Hengelo of Enschede. Doordat ondernemers steeds moderner op het internet, begrijpen ze ook het belang van een krachtige website. En omdat wij steeds meer opvallen met onze unieke responsive websites, krijgen wij ook steeds meer opdrachten uit gebieden zoals Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht. U kunt stellen dat wij inmiddels uitgegroeid zijn tot een landelijk opererende onderneming.

Autobedrijven
VenDesign heeft veel ervaring in de autobranche. Wij bieden daarom voor autobedrijven een goedkoop website pakket aan zodat ook zij in deze moeilijke tijden meer conversies kunnen behalen via hun website.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee (helemaal gratis) en u krijgt geen vervelende verkopers te spreken. :)

Handige informatie voor ondernemers:
Facebook marketing  |  Neuromarketing  |  Online sales tips  |  Responsive website  |  SEO  |  Wat is een goede website  |  Webteksten schrijven  |  
Logo footer website
Adam Smithstraat 43
7559 SW Hengelo
Overijssel

  info@vendesign.nl
  074 20 20 567

Social Media


VenDesign Erkend leerbedrijf