Onze websites maken indruk!

Presenteer je bedrijf in Stijl

Onze websites maken indruk!

stripe

Om echt indruk te maken bij de bezoekers van je website is het uiterst van belang dat niet alleen de uitstraling van je website goed is maar de website moet ook in een oogwenk uitstralen waar jouw onderneming of webshop in uitblinkt.

Wellicht herken je het van jezelf maar mensen op het internet die op zoek zijn naar informatie, een dienst of product zijn extreem lui. Dat wil zeggen dat men zo snel mogelijk resultaat wil hebben uit de ingevoerde zoekopdracht. En uit onderzoek is gebleken dat bezoekers al binnen 2 seconden besloten hebben of ze op je website blijven. Dat houdt dus in dat je website een ontzettend goede eerste indruk moet achterlaten, wil je je bezoekers op de site houden.

Als stap 1 gelukt is, ervoor zorgen dat mensen op je site blijven, komt stap twee. Die belangrijke informatie waar de bezoeker zo snel mogelijk bij wil zijn en laat ons webdesign team daar nou net in gespecialiseerd zijn.

Bij Vendesign ben je ervan verzekerd dat je een goede overzichtelijke en responsive website krijgt die zo is ontworpen dat je bezoekers graag meer willen weten over je bedrijf. Wij maken van webdesign meer dan een standaard klusje want er komt meer bij kijken dan een alleen een leuk ontwerp maken. We zijn de bezoeker altijd een stap voor in hun gedachten gang en daarom kunnen wij met een gerust hart zeggen dat ons webdesign bij de beste van Nederland hoort.

Webdesign op maat voor de eigenaar

Onze website bouwers maken je nieuwe website zoals je hebt kunnen lezen enorm aantrekkelijk voor de bezoeker. Daarnaast is het voor jou als ondernemer natuurlijk ontzettend belangrijk dat je makkelijk iets aan kunt passen op je website zoals bijvoorbeeld een product toevoegen of een tekst plaatsen. Alle websites worden voorzien van een eigen gebruikers interface helemaal aangepast aan de gebruiker. Daardoor is het voor iedere website eigenaar heel erg makkelijk gemaakt om iets aan te passen. Zelfs voor iemand die helemaal geen verstand van computers heeft.

Wij zijn goedkoop!

Een website laten maken door VenDesign is niet duur. En het bedrag dat je uiteindelijk kwijt bent wordt zeer goed besteed zoals je kunt zien in ons portfolio en al onze positieve klantervaringen.

Wij maken het makkelijk voor je

In vergelijking tot de meeste andere webdesign bedrijven, hoef je bij VenDesign bijna niets zelf te doen. Onze projectmanagers zijn zeer professioneel en kunnen tijdens een gesprek al bepalen wat voor website jij nodig hebt. Er wordt met je meegedacht op alle fronten, van foto’s tot teksten en leuke ideeën. Je kunt je dus lekker met je andere werkzaamheden bezighouden terwijl wij op de achtergrond met je website bezig zijn.

Een hoge positie in Google? Wij gaan een stap verder…

Al onze websites zijn ontwikkeld om goed vindbaar te zijn voor de zoekmachines. Een hoge positie is namelijk belangrijk om bezoekers te genereren. Wij gaan echter een stap verder. Je hebt niets aan een hoge positie als de bezoeker tijdens het bezoeken van je pagina direct weer weggaat. Door onze opbouw van de site, zorgen wij ervoor dat bezoekers direct de informatie krijgen die ze willen zien. Lees hier meer over een hoge positie in Google.

Waarom een unieke site van VenDesign?

Bekijk hieronder onze pakketten en bestel het pakket wat het beste bij jouw situatie past zodat je snel online kunt.
Weet je niet welk pakket je nodig hebt? Geef ons een belletje, dan kijken we samen even.

Je bent een startende ondernemer en heeft een unieke site nodig

Je huidige website is ouderwets en niet responsive

Je hebt een SEO vriendelijke website nodig (Vindbaar in Google)

Je bespaart kosten in website onderhoud. Je hoeft zelf niets aan te passen

Het aantal bezoekers loopt terug of vertrekt snel weer bij je huidige website

Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt persoonlijke begeleiding

Onze prijs kwaliteit verhouding behoort tot de meest gunstige van Nederland

Met ons webdesign blijf je jouw concurrenten een stap voor

Onze websites zijn persoonlijk en professioneel in één.
Je bezoeker krijgt direct de informatie waar ze naar op zoek zijn.

Wij willen dat jij groeit, indirect groeien wij ook mee. Zo simpel is het!

Wij bouwen geen websites in één dag. Je krijgt van ons een Goede website.