Webapplicatie laten maken

Wij denken in oplossingen

Webapplicatie laten maken 2.0

stripe

Je bent hier omdat je op zoek bent naar een partij die een webapplicatie voor je kan bouwen. Het liefst een partij die niet te duur alleen heb je zelf geen flauw idee waar je nu op moet letten, toch?

We zullen je niet al teveel bezig houden met wat webapplicaties zijn en waar ze voor dienen. Jij hebt namelijk een idee, nieuw bedrijf, probleem, noem maar op. Wat jij wil weten is wat het je gaat kosten om het te laten bouwen. En dat is nou net lastig. Daarom zie je ook nergens prijzen online staan. Er gaat een hele berekening aan vooraf.

Ja, wij zijn nerds

Heel simpel, wij zijn nerds en jij bent een ondernemer. Wij hoeven niet rijk te worden maar we willen wel graag uitgedaagd worden. Of je nu een webapplicatie wil voor in de zorg, juridisch, intranet, spelletjes, sportvereniging, niets is te gek.
En laten we eerlijk zijn, je kan beter een goede nerd hebben dan een goede salesman.
Wij nerds bouwen je webapplicatie en de salesman verkoopt je een webapplicatie ongeachte de kwaliteit.

Laten we afspreken

De beste manier om erachter te komen wat een webapplicatie kost is door simpelweg “een kop koffie” te doen. Op die manier kunnen we ideeën over de webapplicatie uitwisselen om zo uiteindelijk een prijs te kunnen bepalen. Ideeën uitwisselen kost natuurlijk niets, laten we daarom afspreken.
Maak hieronder een afspraak

Contact
Nerds are cool