Wat kost een website

Wat kost het maken van een website bij ons?

Wat kost een website laten maken?

stripe

De kosten van een website laten maken hangt af van een aantal belangrijke factoren. Wij leggen u uit wat u precies moet weten.

Om de kosten te bepalen is het belangrijk om te weten wat precies het doel is van de website. Verkoopt u producten, diensten of is de website ergens anders voor bedoeld? Een website kan bijvoorbeeld bestaan uit 5 pagina’s maar ook uit 100 pagina’s. Is het dus een simpele website die u gebruikt als visite kaartje of heeft de website belangrijke functionaliteiten.

Verder is het belangrijk om te weten of de website volledig SEO moet zijn en moeten daar teksten voor geschreven worden en hoe zit het eigenlijk met de foto’s?

Voor een paar honderd Euro kunt u al een professionele website laten maken door VenDesign. U krijgt dan een website die technisch helemaal voorzien is van de laatste technieken en uw website is dan responsive (mobiel geoptimaliseerd) en zoekmachine vriendelijk. Dat wil zeggen dat hij makkelijk gevonden wordt door Google. Daarnaast kunt u makkelijk zelf foto’s of teksten plaatsen door ons eigen CMS systeem. Net zo makkelijk als iets op Facebook plaatsen.

Bent u een MKB’er en wilt u de website zakelijk gebruiken dan is ons advies toch om een wat uitgebreider pakket te nemen. U krijgt een uniek stukje webdesign. Hierin wordt dieper onderzoek gedaan naar de functionaliteit van de website en hoe conversies het beste gestimuleerd kunnen worden. Daarnaast zal er meer tijd gestopt worden in het technisch optimaliseren van de website in Google. Als ondernemer is het toch van groot belang dat u goed gevonden wordt. Een dergelijke website kan ook al afgeleverd worden voor ruim onder de €1.000,-

Is uw onderneming afhankelijk van een goede website dan komt u al gauw bij een op maat gemaakte website. Dat wil zeggen dat alle focus gaat naar het doel van de website. Alle teksten worden door een copywriter geschreven en zijn dus helemaal gericht om de bezoeker van uw website te laten doen waar u de website voor nodig heeft en dat is bijvoorbeeld een dienst of product afnemen. Alle richtlijnen van Google worden toegepast en er worden, indien nodig, bepaalde modules toegepast die u helpen uw doel te bereiken. De prijs van zo’n website wordt in overleg met de klant bepaald omdat er in het maatwerk simpelweg veel tijd kan gaan zitten. Dat hoeft niet altijd.

Wilt u weten wat u precies kwijt bent voor uw website? Kijk dan op onze pakketten pagina om te kijken wat het beste bij u past. Indien u niet zeker weten welk pakket goed is voor uw onderneming dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers voor eerlijk advies. Zo weet u zeker wat het kost om een website te laten maken en bent u verzekerd van een goede website.