SOCIAL ADVERTISING

Social Advertising?

Met behulp van adverteren op social media, kan je als organisatie je doelgroep op een makkelijke en specifieke wijze bereiken. Door gericht te adverteren, met behulp van segmentatie, kan je je doelgroep triggeren in de verschillende fases van de te beleven klantreis. Daarom mag social advertising niet meer ontbreken uit je online marketingstrategie!

Je kan social advertising inzetten om je naamsbekendheid te vergroten, meer website traffic te genereren, engagement te creëren, je omzet vergroten en ga zo maar door!

Facebook en Instagram maar ook LinkedIn zijn online marketingkanalen die je kunt gebruiken voor advertising, maar tegenwoordig kan je ook adverteren op TikTok of Snapchat. Wij kijken naar de kanalen die relevant zijn voor jouw doelgroep.

Een campagne is niet na één keer adverteren klaar. We blijven je evalueren en optimaliseren. Zo gaan we samen voor het beste resultaat!

social advertising
Ben jij geïnteresseerd in een social advertising? Vraag naar de mogelijkheden! 
social advertising

Voordelen van social advertising uitbesteden?

Strategisch plan

We werken met je samen als partner, waarbij we met jouw kennis van je organisatie en onze kennis van advertising samen een strategisch plan opstellen.

Advies

We creëren inzicht in de lopende campagnes. Dit doen we door transparant te werken en feedback te geven naar aanleiding van je social advertising campagnes. We werken de resultaten uit in een strategisch advies. Zo heb jij houvast voor in de toekomst.

Geen zorgen

Wanneer je je social advertising uitbesteed, laat je het over aan een specialist uit het werkveld. Wat betekent dat je je daar geen zorgen meer om hoeft te maken, het gebeurt. Zo creëer je voor jezelf wat extra vrijheid.

Geoptimaliseerde campagnes

Onze specialisten op het gebied van social advertising, zijn dagelijks bezig met het creëren en optimaliseren van campagnes. Met behulp van A/B-testen kijken we welke versies het beste converteren en welke niet. De beste versies gaan we opnieuw testen en werken we tot in de puntjes uit. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat. Kortom, we halen alles eruit wat erin zit!