Om bezoekers te krijgen op uw website is het van belang dat uw website gevonden wordt. En aangezien iedereen vandaag de dag een zoekmachine zoals Google gebruikt om gevonden te worden is het extreem belangrijk om een goede positie te hebben in de zoekresultaten. Met alleen een mooi webdesign komt u namelijk niet bovenaan te staan.

Onze websites zijn standaard zoekmachine vriendelijk. Dat wil zeggen dat ze goed gevonden worden door de zoekmachines. Maar om een hele hoge positie te krijgen in de zoekmachines is het van belang dat uw website aan de achterkant ook volledig geoptimaliseerd is volgens de richtlijnen van Google. Met onze SEO pakketten bent u zeker van een website die volgens de Google norm geoptimaliseerd is.

Op basis van een technische analyse van uw website kijken we op welke punten wij uw huidige website kunnen verbeteren. Uw huidige website bouwer kan met het rapport aan de slag. Vervolgens zullen wij Google Webmaster tools en Google Analytics inrichten en met uw website koppelen om zo inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoekers en hoe ze bij uw website zijn gekomen.

Naast alle technische aspecten kunt u ons ook naar de inhoud van uw website laten kijken. Het is van belang dat alle content op uw website SEO vriendelijk is geschreven. Alle interne links worden gecontroleerd en gestructureerd zodat u voor Google een website heeft met goede content met een hoge relevantie. Meer informatie hierover kunt u op onze SEO teksten pagina terugvinden.Handige informatie voor ondernemers:
Facebook marketing  |  Neuromarketing  |  Online sales tips  |  Responsive website  |  SEO  |  Wat is een goede website  |  Webteksten schrijven  |  
Logo footer website
Adam Smithstraat 43
7559 SW Hengelo
Overijssel

  info@vendesign.nl
  074 20 20 567

Social Media


VenDesign Erkend leerbedrijf