SEO teksten laten schrijven

Maak je website beter vindbaar.

Een website die hoog scoort in de zoekmachines maakt gebruik van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Dit zijn teksten die volgens zoekmachines zoals Google een toegevoegde waarde hebben voor een hoge positie. Het zijn teksten die de bezoekers van jouw website stimuleren langer op de website te blijven om uiteindelijk een actie te ondernemen zoals een offerte opvragen of iets kopen in je webshop.

De teksten zijn niet alleen zoekmachine geoptimaliseerd, maar ze zijn ook gebruiksvriendelijk en dragen bij aan een hogere conversie. Het gaat niet alleen om de tekst, maar ook voor de visuele uitstraling van je content. Daarom zorgen wij voor het totaalplaatje.

We doen een zoekwoorden onderzoek, zo brengen we in kaart welke zoekwoorden of zoekwoorden combinaties relevant zijn voor jouw organisatie. Dan doen we een concurrentieanalyse, waarbij we kijken naar de SEO aspecten op de pagina’s van de concurrentie. Naar aanleiding van de resultaten de webteksten. Zo zorgen we voor een optimale tekst, die voldoet aan alle mogelijke eisen en die hoger scoort op inhoud dan de concurrent.

We zorgen ervoor dat de geschreven tekst aansluit bij wat je als bedrijf wil uitstralen, dit doen we door onze SEO kennis te combineren met de kernwaarden van jouw bedrijf of organisatie.

Remarketing
Remarketing

Hoger in Google.

Hoger in Google, klinkt goed toch? Wij helpen je dit te realiseren. Na verscheidene projecten kunnen we met trots zeggen dat SEO één van onze specialisaties is geworden. We hebben al meerdere klanten geholpen om bovenaan in Google te komen.

Google hanteert echter strenge en specifieke regels voor teksten. Ze kijken bijvoorbeeld naar hoe vaak een “key word of zoekwoord” voorbij komt of hoeveel interne links en externe links er in een tekst zitten en wat voor waarde heeft zo’n link. Hoe relevant is zo’n link en niet te vergeten, is uw tekst wel origineel. Een gekopieerde tekst wordt juist weer bestraft!

Met andere woorden, er zit veel tijd in het optimaliseren van een tekst en waarom zou u uw kostbare tijd gebruiken om goede teksten te genereren terwijl u het tegen zeer schappelijke prijzen kunt laten doen.

Onderstaand een overzicht van onze voordelige pakketten.

1 tot 5

59,95
per tekst

5 tot 10

54,95
per tekst

10 tot 15

MEEST GEKOZEN!
47,-
per tekst

15 of meer

n.o.t.k.
per tekst

* Bij 15 of meer teksten is het verstandig om te kijken naar omvang van het project.
In overleg wordt dan de meest gunstige prijs bepaald.