SEO teksten laten schrijven

Maak uw website beter vindbaar

Maak uw website beter vindbaar

stripe

Een website die hoog scoort in de zoekmachines maakt gebruik van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Dit zijn teksten die volgens zoekmachines zoals Google een toegevoegde waarde hebben voor een hoge positie. Teksten die de bezoekers van jouw website stimuleren langer op de website te blijven om uiteindelijk een actie te ondernemen zoals een offerte opvragen of iets kopen in je webshop.

Google hanteert echter strenge en specifieke regels voor teksten. Ze kijken bijvoorbeeld naar hoe vaak een “key word” voorbij komt of hoeveel interne links en externe links er in een tekst zitten en wat voor waarde heeft zo’n link. Hoe relevant is zo’n link en niet te vergeten, is uw tekst wel origineel. Een gekopieerde tekst wordt juist weer bestraft! Met andere woorden, er zit veel tijd in het optimaliseren van een tekst en waarom zou u uw kostbare tijd gebruiken om goede teksten te genereren terwijl u het tegen zeer schappelijke prijzen kunt laten doen.

Onze schrijvers zorgen ervoor dat u originele, relevante, pakkende en geoptimaliseerde teksten op uw website krijgt. Hierdoor klimt u sneller in de zoekmachines en wordt uw website eerder gevonden.

Onderstaand een overzicht van onze voordelige pakketten.

1 tot 5

59,95
per tekst

5 tot 10

54,95
per tekst

10 tot 15

MEEST GEKOZEN!
47,-
per tekst

15 of meer

n.o.t.k.
per tekst

* Bij 15 of meer teksten is het verstandig om te kijken naar omvang van het project.
In overleg wordt dan de meest gunstige prijs bepaald.