SEO / Zoekmachine Teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven/zoekmachine optimaliseren

SEO teksten laten schrijven

stripe

Een website die hoog scoort in Google is goed geoptimaliseerd. Een belangrijk onderdeel van goede optimalisatie is het schrijven van goede content, ook wel copywriting genoemd. Zomaar wat teksten op je website plaatsen is natuurlijk mogelijk maar de kans dat deze teksten je helpen een goede positie in de zoekresultaten te bemachtigen is klein.

Google hecht waarde aan sterke informatieve relevante content. En deze content moet ook nog eens op een bepaalde manier geschreven worden. Sterker nog, er zijn behoorlijk wat regels waar je content aan moet voldoen om goed geïndexeerd te worden.

Wij helpen je graag met het plaatsen van relevante content. Op die manier hoef jij geen rekening te houden met ingewikkelde SEO termen zoals H1, meta titel, meta description, anchor tekst, outbound links, white spots en ga zo maar door. Laat copywriting maar aan ons over. Zo kan jij je lekker bezig houden met je onderneming, hobby of waar je je website ook voor wil gebruiken.SEO optimalisatie pakket

Naast het schrijven van goede content voor op je website moet de rest van je website ook zoekmachine geoptimaliseerd worden. Ook hiervoor kun je bij VenDesign terecht. Daar hebben wij verschillende SEO pakketten voor. Een combinatie van goede copywriting en een volledig geoptimaliseerde website met kwalitatieve backlinks zullen er voor zorgen dat jouw website een stevige positie zal hebben op de eerste pagina.

Kies hieronder welk SEO teksten pakket je nodig hebt of neem contact met ons op voor meer informatie.

database

Onderstaand een overzicht van onze voordelige pakketten.

1 tot 5

59,95
per tekst

5 tot 10

54,95
per tekst

10 tot 15

MEEST GEKOZEN!
47,-
per tekst

15 of meer

n.o.t.k.
per tekst