Laat je SEA uitbesteden

Optimaliseer je conversie met Remarketing

Laat je SEA uitbesteden!

SEA, oftewel zoekmachine adverteren. We weten hoeveel tijd en moeite het soms kost om vindbaar te zijn. Het verbeteren van je vindbaarheid draagt bij aan meer bezoekers, die weer leiden tot meer conversies.

Binnen Google zijn er verschillende mogelijkheden binnen het zoekmachine adverteren. Google biedt de mogelijkheid tot zoekmachine adverteren, waarbij je snel en gericht op de voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden kan gaan adverteren. Ook is er de mogelijkheid tot display en Google Shopping advertenties. Hierbij is het dus belangrijk om na te gaan welke vorm van adverteren relevant is voor jouw bedrijf.

Op deze manier genereer je meer klanten en het zijn klanten die via een gerichte zoekopdracht op jouw website terecht zijn gekomen. Wat betekent dat het bouncepercentage lager zal zijn, mits je goede landingspagina’s aanbiedt.

Een campagne die aansluit op je content is daarom heel erg belangrijk. Daarom kijken we naar jouw merk en je content en we doen een zoekwoordenonderzoek. Zo weten we precies welke zoekwoorden wel of juist niet relevant zijn voor jouw SEA campagne.

We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van SEA campagnes, of het nou gaat om onze eigen campagnes of de campagnes van onze klanten. Door te blijven evalueren en optimaliseren, zorgen we voor het beste resultaat.

besparen

Met onze kennis van SEA weten we hoe we jouw campagne rendabel moeten krijgen.
We halen het maximale uit je advertenties en zorgen voor het maximale resultaat!

Sea uitbesteden
Sea uitbesteden

De voordelen van het uitbesteden van je SEA campagnes.

Strategisch onderzoek

Uit de resultaten van ons aandachtig vooronderzoek, bepalen we de juiste strategie voor jouw organisatie of bedrijf. Zo zorgen we voor een optimale campagne.

Evaluatie en optimalisatie

We zijn dagelijks bezig met het evalueren en optimaliseren van de lopende campagnes. Hierdoor zorgen we voor kwalitatieve campagnes die up-to-date zijn en meegaan met de trends en ontwikkelingen.

Ads die aansluiten op jouw organisatie

We creëren advertenties die aansluiten op de content die jij aanbiedt op je landingspagina’s, zo sluit je content aan op de zoekopdracht van de zoeker. Hierdoor hou je het bouncepercentage laag, verhoog je je CTR en zorg je voor conversieoptimalisatie.

Rendabiliteit

Met onze kennis en ervaring, weten we precies hoe we het maximale uit jouw budget kunnen halen. Zo zorgen we voor rendabiliteit en zo laag mogelijke kosten!

Meer weten over SEA uitbesteden!

Hebben we interesse gewekt en zie je een samenwerking wel zitten?
Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Sea uitbesteden