Responsive Website

Uw website zichtbaar op alle apparaten

Responsive Website

stripe

Een responsive website houdt simpel gezegd in dat uw website op alle apparaten met een webbrowser goed wordt weergegeven. In de volksmond ook wel mobiele website genoemd omdat er door de komst van tablets en smartphones steeds meer van mobiel internet gebruik wordt gemaakt.

Voor de duidelijkheid, een mobiele website is niet een website die enkel verkleind wordt weergegeven op een mobiel apparaat. Er zijn bedrijven die het op die manier aanbieden echter, de bezoeker van uw website zal binnen 5 seconden uw website weer verlaten omdat de tekst niet leesbaar is of steeds vergroot moet worden en daar zit niemand op te wachten.

Bij VenDesign maken we zoals dat ook wel heet, Mobile Adaptive websites. Dit houdt in dat uw website niet kleiner wordt maar de website past zich in zijn geheel aan zodat deze op ieder mobiel apparaat perfect wordt aangepast voor de bezoeker. Daarmee wordt het gebruiksgemak volledig geoptimaliseerd en het voordeel hiervan is dat u geen klanten verliest maar uw huidige klanten juist zult behouden en u zult makkelijker nieuwe klanten genereren. Met onze technieken kunnen wij met gerust hart zeggen dat u een ultra Responsive Website krijgt die ook nog eens zoekmachine vriendelijk is.

Heeft u al een website en weet u niet zeker of deze ook responsive is? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of uw huidige website aan te passen is zodat u niet een hele nieuwe website hoeft aan te schaffen. Al is het wel belangrijk om te kijken of uw huidige website goed is onderhouden en technisch wel up-to-date is.

Contact

stripe

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met jouw vraag of bel naar het onderstaande nummer.

074 20 20 567
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Contact