Remarketing

Optimaliseer je conversie met Remarketing

Wat is remarketing eigenlijk?

Remarketing is een vorm van online reclame die gericht wordt op consumenten op basis van hun eerdere internetgedrag. Wij zetten dit bijvoorbeeld in op het moment dat een website bezoeker je website heeft verlaten zonder dat er actie ondernomen is, zoals het invullen van een contactformulier. Er heeft dus geen conversie plaatsgevonden.

Aangezien dit nog steeds zeer vaak voorkomt, is remarketing een geweldige tool om de bezoeker opnieuw de kans geven om toch die offerte aan te vragen.

Remarketing via Google

Via Google Display remarketing kun je advertentiebanners en video’s laten weergeven aan de bezoeker die je website verlaten heeft. YouTube en Gmail zijn onder andere platformen waar jouw campagne weergegeven kan worden, naast miljoenen andere websites en apps in het Google netwerk. En jij kan dit bereik optimaal benutten door een goede remarketing campagne op te zetten, en daardoor conversies optimaliseren.

Remarketing via Facebook Ads

Een andere manier om remarketing in te zetten is door Facebook Ads in te schakelen. Je kan dit klein beginnen door data te verzamelen, je bezoekers te segmenteren en doeltreffende campagnes op te zetten. Je kan je bezoekers hier bereiken op platformen die veel mensen elke dag gebruiken: Facebook, Instagram, Messenger enzovoorts. Door te testen weet jij wat jouw doelgroep aanspreekt, en dus zorgt voor conversie.

Remarketing uitbesteden

Naast het optimaliseren van conversies met remarketing, kun jij nu ook jouw tijd (en budget) optimaal benutten. Hoe? Door jouw remarketing uit te besteden aan VenDesign!

Wij hebben in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan bij het opzetten van doeltreffende (remarketing) campagnes. Voorkom fouten en leergeld. Door de fouten die wij hebben ondergaan, zijn wij inmiddels een stapje verder in het opzetten en beheren van online advertenties en remarketing campagnes. Wij kunnen jou niet alleen hierin adviseren, maar ook het gehele proces overnemen, zodat jij weer kan focussen op je core business.

Remarketing