Autoversteegh.nl

Autoversteegh

Bekijk hier de website

feeltheboost.nl

Feeltheboost

Bekijk hier de website

Industrial Freezing

Bekijk hier de website

industrialfreezing.com
schoonewiltechnieknijverdal.nl

Schoonewil Techniek Nijverdal

Bekijk hier de website

Talent Fabriek 053

Bekijk hier de website

talentfabriek053.nl
Adidas ultraboost19

adidas ultraboost19

Bahay Aurora Eco Bed and Breakfast

Bekijk hier de website

Bahay Aurora Eco Bed and Breakfast

Thuiszorg BRS

Bekijk hier de website

Thuiszorg BRS
Lasergame hengelo - De Tapperij

Lasergame hengelo / De Tapperij

Bekijk hier de website

Autoservice Leussink

Wij hebben voor Autoservice Leussink een responsive website gebouwd en Google geoptimaliseerd op de volgende zoekwoorden: “garage Vriezenveen”, “aircospecialist Twente”, “auto’s tot 1000 Euro”, “auto’s tot 5000 Euro” en “auto kopen Twente”. Er wordt nog aan gewerkt en verwacht wordt dat ze in het tweede kwartaal van 2016 op de eerste pagina staan.

Autoservice Leussink
Bedrijfswagen Verkopen

Bedrijfswagen Verkopen

Bekijk hier de website

Kings of Ink

Bekijk hier de website

Kings of Ink

Autobedrijf Daan van Beers

Autobedrijf Daan van Beers is een jong beginnend bedrijf in Hilversum. Alle occasions moesten eenvoudig op de website te plaatsen zijn. Hiervoor hebben wij speciaal een op maat gemaakte systeem gebouwd. Bekijk hier de website

Autobedrijf Daan van Beers
TaxiTaxatie

TaxiTaxatie

Voor Taxitaxatie hebben wij een website gemaakt om mensen hun taxi te laten aanmelden voor de verkoop. Deze site is google geoptimaliseerd. Tevens is er bij de website goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid. Bekijk hier de website

Autoservice AVH

Autoservice AVH is nieuw in Ewijk, graag wilden zij een website waarmee ze goed op google gevonden konden worden. Met een strak design en veel google vriendelijke teksten is dit goed gelukt.

Autoservice AVH
Mr. Salad

Mr. Salad

Mr. Salad is een saladebar in Rotterdam en hecht veel waarde aan het uiterlijk van de website. Hij had veel voorbeelden van andere websites waar wij goed op inspeelden. Hierdoor is er een prachtige website tot stand gekomen.

Autobedrijf van Hemmen

Autobedrijf van Hemmen had een nette website nodig, maar dit was niet het belangrijkste. Alle occasions die in de verkoop waren moesten vanaf zijn Autotrader account gekoppeld en op zijn website weergegeven worden. De koppeling zal het bedrijf veel tijd besparen.

Autobedrijf van Hemmen
Progressu

Progressu

Progressu is een bedrijf met veel internationale klanten, hierdoor was het belangrijk dat de website in meerdere talen beschikbaar zou zijn. De hele website is netjes vertaald in meerdere talen en gebruikers uit alle landen kunnen hierdoor de inhoud goed lezen.

Formule 1 Poule

Het team van formule1poule.nl wou graag een website beginnen waar mensen een eigen formule 1 poule konden beginnen samen met vrienden. Het was erg belangrijk om de website snel af te hebben, aangezien het formule 1 seizoen al snel zou beginnen. We hebben onze volle aandacht erop gezet en de website op tijd afgeleverd!

Formule 1 Poule
Aprin

Aprin

Wij kregen van Aprin eigenlijk een simpele opdracht, onze website moet modern zijn, en mobiel. Zelf zijn we uiteindelijk een beetje verder gegaan. Met een erg innovatief design, trekken we beter de aandacht van de bezoeker.

Quotecars

Quotecars had een website nodig die luxe uitstraalde, dit hebben wij proberen te realiseren door het toepassen van neuromarketing, wij hebben veel bekende logo’s en kleuren gebruikt om de bezoeker zich meteen thuis te laten voelen op de website.

Quotecars
De goedkoopste autorijschool

De goedkoopste autorijschool

Wij hebben voor De goedkoopste autorijschool een responsive website gebouwd en Google geoptimaliseerd. Ook hebben wij een SEO-campagne gevoerd om het aantal klanten te verhogen.

Koopmijnbus

Koopmijnbus.nl had een site nodig waar mensen hun bus konden aanmelden voor verkoop. Aangezien bussen bijna altijd van bedrijven zijn hebben we de site erg direct en zakelijk gemaakt. Natuurlijk is de website ook mobiel geoptimaliseerd.

Image
Bahay Aurora

Bahay Aurora

Voor het weeshuis Bahay Aurora in de Filipijnen hebben wij een website gemaakt die beschikt over een duidelijk donatie formulier. Ook is de site tweetalig en mobiel geoptimaliseerd.

Spanplafond Totaal

Wij hebben voor Spanplafond Totaal een responsive website gebouwd. We hebben de website niet Google geoptimaliseerd maar de website is wel zoekmachine vriendelijk. Hoofdtaak was om de website mobiel te optimaliseren en dat is goed gelukt.

Image
Image

Achterhoek Steakhouse Beef n Bone

Voor Achterhoek Steakhouse Beef n Bone hebben wij een responsive, op maat gemaakte website gebouwd inclusief onderhoud, hosting en optimalisatie voor Google waar op dit moment nog aan gewerkt wordt. Verwachting is dat zij begin tweede kwartaal op de eerste pagina staan.

AutoVendi

Voor Autovendi hebben wij een website gemaakt om mensen hun auto te laten aanmelden voor de verkoop. Deze site is google geoptimaliseerd en staat al erg hoog in de ranglijsten van google. Tevens is er bij de website goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid.

Image
Image

Vendi Concepts B.V.

Voor Vendiconcepts hebben we een responsive website gebouwd. De website is geoptimaliseerd voor google en ook vriendelijk gemaakt voor andere zoekmachines.

DealerVendi

De website voor DealerVendi is bedoeld om zoveel mogelijk autobedrijven te werven. De website is zoekmachine vriendelijk gemaakt en is perfect op je mobiel te bekijken.

Image
Image

Boink Aannemingsbedrijf

Voor Boink aannemingsbedrijf was het erg belangrijk om hoog in google te komen, we hebben de website daarom google geoptimaliseerd. Verder is het design strak en duidelijk, met natuurlijk een fijne mobiele weergave.

Handige informatie voor ondernemers:
Facebook marketing  |  Neuromarketing  |  Online sales tips  |  Responsive website  |  SEO  |  Wat is een goede website  |  Webteksten schrijven  |  
Logo footer website
Adam Smithstraat 43
7559 SW Hengelo
Overijssel

  info@vendesign.nl
  074 20 20 567

Social Media


VenDesign Erkend leerbedrijf