Ons team

Ons team

We zijn een divers team van hardwerkende developers, content marketeers en creatievelingen, die hun kennis en ervaring combineren met passie en enthousiasme.

Deze mix helpt ons zorgvuldig voorbereide, boeiende en nauwkeurig geoptimaliseerde inhoud te creëren en effectief te promoten.

stripe
Noah Co-Founder SEO SEA Online Marketing

Waddup, ik ben Noah. Ik ben co-founder van VenDesign en gespecialiseerd in SEO, SEA, neuromarketing en alle andere marketing termen die je maar kan bedenken. Verder controleer ik alle processen en zorg ik ervoor dat alles tiptop verloopt!

stripe
Coen Co-Founder Finance

Hallo, ik ben Coen, co-founder van VenDesign en ondernemer in hart en nieren. Ik hou mij vooral bezig met de financiën. Wat ik hier verder doe is een mysterie, haha!

stripe
Heleen HR Manager

Hallo, ik ben Heleen, HR manager bij VenDesign. Ik kijk graag vooruit, zodat het team bij VenDesign al die mooie opdrachten kan blijven opleveren en we samen plezier in ons werk beleven. Mensen in hun kracht zetten en blijven ontwikkelen staan bij mij dus hoog op de agenda!

stripe
Claudia Projectmanager Marketingmanager

Hello! Ik ben Claudia, projectmanager bij VenDesign en verslaafd aan “to do” lijstjes. Samen met het team zorg ik ervoor dat de bouw van jouw nieuwe website soepel verloopt.

stripe
Mattheüs Senior Developer

Hallo, mijn naam is Mattheüs. Ik ben Senior Webdeveloper bij VenDesign. Als spin in het web, ben ik verantwoordelijk voor de front en back end van alle projecten. Van maatwerk websites tot webshops, bij mij kan je terecht!

stripe
Vincent Senior Developer

Hey! Ik ben Vincent, Senior Webdeveloper bij VenDesign. Mijn taak is om websites, webshops en webapps goed in elkaar te zetten door het schrijven van code. Dit geldt voor zowel front-end als back-end met een specialisme voor WordPress-websites & WooCommerce-webshop.

stripe
Dewi Front-end
Developer
Grafisch Design

Hey! Ik ben Dewi, Front-end Webdeveloper bij VenDesign. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat de verbinding tussen het design en de software goed functioneert.

stripe
Loes Social Media
Strategist
Online Marketing Grafisch Design

Hi! Ik ben Loes en ik ben werkzaam als stagiaire communicatie. Ik hou me bezig met de digital marketing. Ik ontwikkel, onderzoek, evalueer en verbeter samen met VenDesign de online zichtbaarheid! Wat kan ik voor jou betekenen?

stripe
Alex Stagiair

Aangenaam ik ben Alex, momenteel werk ik aan een opdracht waarbij ik bedrijfsdata moet gebruiken om producten/diensten te realiseren. Dit doe ik tijdens mijn stageperiode binnen dit bedrijf. Geen angst en uitdagingen hebben geen limiet bij mij!

stripe
René Hond

Woef woef.

stripe
Kom jij hier?

Wil jij ons team komen versterken? Oftewel, word jij onze nieuwe hackerman? Mail ons dan je CV en motivatiebrief en wie weet zit je binnenkort met ons om tafel.

stripe