Ons team

Ons team

We zijn een divers team van hardwerkende developers, content marketeers en creatievelingen, die hun kennis en ervaring combineren met passie en enthousiasme.

Deze mix helpt ons zorgvuldig voorbereide, boeiende en nauwkeurig geoptimaliseerde inhoud te creëren en effectief te promoten.

stripe
Noah Co-Founder SEO SEA Online Marketing

Waddup, ik ben Noah. Ik ben co-founder van VenDesign en gespecialiseerd in SEO, SEA, neuromarketing en alle andere marketing termen die je maar kan bedenken. Verder controleer ik alle processen en zorg ik ervoor dat alles tiptop verloopt!

stripe
Coen Co-Founder Finance

Hallo, ik ben Coen, co-founder van VenDesign en ondernemer in hart en nieren. Ik hou mij vooral bezig met de financiën. Wat ik hier verder doe is een mysterie, haha!

stripe
Ani HR Manager

Hi, mijn naam is Ani en ik ben HR manager bij VenDesign. Ik heb oprechte interesse in mensen en ik vind het super leuk om samen met mijn team te bouwen aan een mooie toekomst zowel in persoonlijke als organisatorische groei. Hierin houd ik het overzicht en geef ik passende adviezen!

stripe
Mattheüs Senior Developer

Hallo, mijn naam is Mattheüs. Ik ben Senior Webdeveloper bij VenDesign. Als spin in het web, ben ik verantwoordelijk voor de front en back end van alle projecten. Van maatwerk websites tot webshops, bij mij kan je terecht!

stripe
Loes Social Media
Strategist
Online Marketing Grafisch Design

Hi! Ik ben Loes en ik ben werkzaam als social media strategist. Ik hou me bezig met de digital marketing. Ik ontwikkel, onderzoek, evalueer en verbeter samen met VenDesign de online zichtbaarheid! Wat kan ik voor jou betekenen?

stripe
Mathijs Junior Developer

Hallo, mijn naam is Mathijs. Ik ben junior webdeveloper bij Vendesign, ik hou ervan om probleemoplossend en grondig te werken. Geen uitdaging is mij te groot, hoe kan ik je helpen?

stripe
René Hond

Woef woef.

stripe
Kom jij hier?

Wil jij ons team komen versterken? Oftewel, word jij onze nieuwe hackerman? Mail ons dan je CV en motivatiebrief en wie weet zit je binnenkort met ons om tafel.

stripe