Een effectieve website is een website waar veel verkeer op komt en goed wordt onderhouden. Dat laatste is voor veel ondernemers zoals u nogal een struikelblok. Iets kleins wijzigen kan vaak al voor veel hoofdpijn zorgen en dat is nu net iets waar u niet op te wachten zit. Laat staan de tijd die u er aan kwijt bent. Het is daarom van essentieel belang dat u uw website laat bouwen of onderhouden door professionals zoals wij.

Onze website onderhoud service
Met het onderhoud van uw website kunt u denken aan bijvoorbeeld het plaatsen of vervangen van een foto. Of misschien wilt u wel een hele pagina verwijderen of toevoegen? Daarnaast verandert de techniek razendsnel. Er komen steeds nieuwe webbrowsers en mobiele toestellen waardoor het kan dat uw website niet goed meer wordt weergegeven en dat is funest voor uw bedrijf. Want als uw website niet beschikbaar is, gaat men zonder pardon naar de volgende website of webshop die hetzelfde product of dienst aanbiedt.

Prijzen
Over het tarief willen we niet al te geheimzinnig doen. Onderstaand vindt u een duidelijk tabel met de prijzen die wij hanteren. Heeft u een hele simpele website dan is het “Basis pakket” iets voor u. Heeft u bijvoorbeeld een ultra uitgebreide website of webshop, dan is het “Exclusief pakket” iets voor u. Doorgaans wordt echter het “Pro pakket” het meest gekozen omdat de meeste bedrijven een goede website hebben die moet blijven draaien.Handige informatie voor ondernemers:
Facebook marketing  |  Neuromarketing  |  Online sales tips  |  Responsive website  |  SEO  |  Wat is een goede website  |  Webteksten schrijven  |  
Logo footer website
Adam Smithstraat 43
7559 SW Hengelo
Overijssel

  info@vendesign.nl
  074 20 20 567

Social Media


VenDesign Erkend leerbedrijf