Mobiele website laten maken

Laat uw website geschikt voor mobiel

Mobiele website

stripe

Zorg er voor dat uw klanten weer fatsoenlijk toegang hebben tot uw website door deze mobiel te laten optimaliseren.

Vandaag de dag bezoekt meer dan 70% van de mensen een website via een mobiel apparaat zoals een tablet of een smartphone. Het is voor u als ondernemer dus belangrijk om er voor te zorgen dat uw website op alle mobiele apparaten goed wordt weergegeven.

Een mobiele website oftewel responsive website betekent niet dat uw website alleen verkleind wordt. Door uw website door VenDesign aan te laten passen voor mobiel, past uw website zich automatisch aan, aan het formaat van het apparaat waarop de website moet worden weergegeven. Hierdoor hoeft u teksten niet meer handmatig uit te vergroten als u een tekst wilt lezen en dat zorgt voor minder irritatie bij een bezoeker. Sterker nog, een bezoeker besluit binnen 5 seconden of hij op uw website wil blijven en als uw website in eerste oogopslag niet goed wordt weergegeven dan is de bezoeker direct weer weg want niemand doet vandaag de dag nog de moeite om een tekst uit te vergroten. Het is namelijk makkelijker om de volgende website in de zoekresultaten te bekijken en de kans is aanwezig dat uw concurrent wel een mobiele website heeft. Eindstand, klant kwijt.

Over zoekresultaten gesproken. Google waardeert het enorm als een website mobiel geoptimaliseerd is. Ze hebben er zelfs een heel project aan toegewijd genaamd, AMP project. AMP staat voor Accelerated Mobile Pages en hiermee kunt u om maar een voorbeeld te noemen, uw mobiele website code controleren om te kijken of de HTML code wel goed geschreven is en eventueel aan laten passen als dit niet het geval is. Een goede mobiel geoptimaliseerde website voor SEO wordt eerder getoond in de zoekresultaten.

Door contact op te nemen met één van onze project managers kunt u kijken of uw website te optimaliseren is naar mobiel. Indien dit het geval is dan kunnen wij kijken hoe voor u het beste een mobiele website kunnen laten maken door onze webdesigners.

Bekijk ons portfolio voor mooie voorbeelden van een aantal mobiele websites.