Logo ontwerp laten maken

Logo ontwerp

stripe
Grafisch Ontwerper

Een sterk logo is heel erg belangrijk. Gelukkig zijn wij van VenDesign gespecialiseerd in het maken van sterke logo’s. Met onze creatieve vormgevers met jarenlange ervaring maken we van elke opdracht een kunstwerk.

Wij maken jouw logo. Een logo vertegenwoordigt jouw bedrijf en helpt mee bij het bouwen aan een sterke merkidentiteit. Wij zorgen voor een professioneel en tijdloos logo dat zichtbaarheid creëert voor jouw merk. We zorgen voor een uniek design dat de vertaling geeft waar je bedrijf voor staat. Bij ons krijg je een logo, geheel uitgewerkt naar jouw wens, voor een vaste prijs. In welke branche je ook zit, wij maken een gaaf logo. Wij maken altijd twee ontwerpen voor je waarvan je er één kiest die we uit gaan werken. Wij hebben een maximum van drie aanpassingsrondes van de ontwerpen, vaak is dit niet eens nodig. Wij zorgen altijd voor een donkere en een lichte versie.

Mocht je nog extra opties of aanpassingen willen tijdens het ontwerpproces, neem dan gerust contact met ons op. Samen overleggen we dan over een geschikte prijs.


Voor een logo ontwerp vragen wij éénmalig €300,-.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van wie weet jouw toekomstige logo ontwerp.

stripe
Logo design
Logo design
Logo design
Logo design
Logo design
Logo design

Wil jij een eigen logo ontwerp?


Heb je vragen wensen of aanvullingen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
We staan overal voor open, niets is ons te gek!

Contact

stripe

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met jouw vraag of bel naar het onderstaande nummer.

074 20 20 567

Contact