Logo laten ontwerpen

Logo ontwerp

stripe

Een logo vertegenwoordigt jouw bedrijf en helpt mee aan het bouwen van een sterke merkidentiteit, dit maakt een logo onmisbaar voor jouw bedrijf of organisatie. Wij zorgen voor een professioneel en tijdloos logo dat zichtbaarheid creëert voor jouw merk. We creëren een uniek design dat in één oogopslag weergeeft waar jouw bedrijf voor staat. Bij ons krijg je een logo, geheel uitgewerkt naar jouw wens, voor een vaste prijs.

Een sterk logo is heel erg belangrijk. Gelukkig zijn wij van VenDesign gespecialiseerd in het maken van een sterk logo. Met onze creatieve vormgevers met jarenlange ervaring maken we van elke opdracht een kunstwerk.

Voor het ontwerpen van een logo zijn er twee opties. Optie één is een brand only logo, optie twee is een story-telling logo. Het grote verschil tussen deze twee logo opties is de exclusiviteit en de achterliggende gedachte.

Een brand only logo

Onze eerste, meest gekozen optie is een brand only logo. Met een brand only logo bedoelen we de basis. Een logo die je bedrijf vertegenwoordigt en uitstraalt wat het uit moet stralen. Dit zijn logo’s die wij binnen een korte tijd op kunnen leveren, ze zijn tijdloos en uniek.

Een story-telling logo

De tweede optie is een story-telling logo. Dit is een exclusiever logo met een verborgen boodschap. In het ontwerpen van dit logo gaat meer tijd zitten. Er wordt langer over nagedacht en dit komt uiteindelijk samen een logo dat zich uitdrukt in een verhaal. Niet zomaar een logo dus!

Wij maken altijd twee logo ontwerpen voor je, waarvan je er één kiest die we uit gaan werken. Wij hebben een maximum van drie aanpassingsrondes van de ontwerpen, maar vaak is dit niet eens nodig! Daarbij zorgen we altijd voor een donkere en een lichte versie.

Mocht je nog extra opties of aanpassingen willen tijdens het ontwerpproces, neem dan gerust contact met ons op. Samen overleggen we dan over een geschikte prijs.

mobile-first-screens

Voor een brand only logo ontwerp vragen wij eenmalig €300,-.

mobile-first-screens

We sparren graag met je over de prijs van een story-telling logo ontwerp.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van wie weet jouw toekomstige logo ontwerp.

stripe
Logo design
Logo design
Logo design
Logo design
Logo design
Logo design

Wil jij een eigen logo ontwerp?


Heb je vragen wensen of aanvullingen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
We staan overal voor open, niets is ons te gek!

Contact

stripe

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met jouw vraag of bel naar het onderstaande nummer.

074 20 20 567

Contact