Horeca website laten maken

Horeca website laten maken

stripe

Een essentiële vereiste voor het hebben van een succesvolle website is het creëren van een positieve gebruikerservaring. Dit is voor de horeca branche niet anders.

Restaurants bereiken dit door gebruik te maken van eersteklas fotografie en videografie. Denk maar eens aan de beelden van een bruisend zitgedeelte, het eten dat in de oven pruttelt of de perfect ingerichte ambiance. Een visueel aantrekkelijke website is dus een pré, maar het technische gedeelte van je website moet ook in orde zijn.

Wij kijken vooral naar de indeling van informatie, navigatie en content. Gebruikers moeten namelijk snel en gemakkelijk reserveringen kunnen maken, en toegang hebben tot het menu, de openingstijden en routebeschrijvingen.

Psychologie van kleuren kan ook worden aangeboord, aangezien kleuren zoals rood en geel bekend staan als eetlustopwekkers.

Door ons tactische gebruik van visuals gepaard met een effortless klantreis die wij implementeren op onze horeca websites, zijn gebruikers makkelijk te verleiden om het menu eens te proberen.

horeca menu

Zet je menu online

Laat je klanten proeven van wat jouw restaurant te bieden heeft met onze strakke menu designs. We voegen jouw gerechten, prijzen en beschrijvingen toe aan een visueel aantrekkelijke menukaart, om van te genieten! Het later zelf bewerken is zo eenvoudig, dat je elke dag updates kunt maken.

horeca bestel

Online bestellen

Schrap dure bezorg-apps die hoge commissie vragen. Wanneer je kiest voor een webshop kunnen je klanten hun maaltijd direct bij jou bestellen. Natuurlijk is een koppeling met een bezorgservice zeker wel mogelijk.

horeca reserveren

Blijf volgeboekt

Met het boekingssysteem kunnen klanten op elk moment rechtstreeks vanaf jouw website reserveren. We zorgen voor een handig systeem die we kunnen koppelen aan een overzichtelijk planningstool. Je zult zien dat de reserveringen binnenvliegen.

horeca maps

Help klanten op weg

Verlies geen klanten die de weg kwijt zijn. Onze snelle en eenvoudige integratie met Google Maps zorgt ervoor dat jouw restaurant altijd gemakkelijk te vinden is. Of de klant nu een desktop of een mobiele telefoon gebruikt, ze weten je te vinden.

Maak verbinding met sociale media

We maken het gemakkelijk om je website bij te werken, zelfs als je het druk hebt met alle bestellingen. We koppelen gewoon je Instagram- of Facebook-accounts aan je website, zodat foto's en andere informatie automatisch aan je website worden toegevoegd.

Ontdek nieuwe klanten

Betere SEO vergroot je bereik en zorgt ervoor dat er meer mensen binnenkomen. Met onze eenvoudige SEO-tools kan je website worden weergegeven in lokale zoekresultaten van Google om de juiste klanten bij je in de buurt aan te trekken.

OntdekWebdesign – Mobiel geoptimaliseerd

Het aantal mobiele zoekopdrachten is de afgelopen jaren exponentieel gestegen. Hierdoor heeft Google een index uitgerold waardoor het belang van een mobiel geoptimaliseerde website met de dag toeneemt. Onderzoek wijst namelijk uit dat meer dan 95% van de bezoekers een website weer verlaat als deze niet mobiel geoptimaliseerd is.

Bij VenDesign.nl specialiseren wij ons o.a. in dit terrein. Onze websites zijn volledig ingericht op deze “mobile first index” en zorgen er dus voor dat jouw mobiele bezoekers blijven hangen!

Voorbeelden van Horeca websites die wij hebben gemaakt:

stripe

Onze website pakketten voor horeca ondernemingen

stripe

Basic Website

Eenvoudig, simpel en modern
599
 • Professionele uitstraling
 • Zeer laag geprijsd
 • Binnen 24 uur online
 • Tot 7 pagina’s door ons
 • Extra uitbreidingen mogelijk

Professionele Website

Volledig gebouwd in Wordpress
999
 • Corporate uitstraling
 • Aan te passen in jouw huisstijl
 • Mobiel geoptimaliseerd
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Extra uitbreidingen mogelijk

Maatwerk project

Op maat gemaakt
n.o.t.k.
 • Uniek webdesign
 • Voldoet aan jouw wensen
 • Supersnelle website
 • Beter vindbaar in Google
 • The sky is the limit

Hulp nodig met kiezen? Stel ons een vraag.