Grafisch ontwerper

Wij zetten jouw informatie graag om in digitale vorm. Onze grafische vormgevers zijn snel, vakkundig en kunnen zich goed inleven in elke branche. We hebben dus niet zomaar een paar nerds zitten zoals men dat vaak zegt.


Wat kost een grafisch ontwerper?

De landelijke kosten zijn gevarieerd. Bij VenDesign werken we altijd met de nieuwste programma’s en technieken. Ons uurtarief zit op € 60,-. In vergelijking met andere professionals is dit tarief relatief laag.


Proces grafisch vormgeving

Het grafisch proces bij VenDesign is makkelijk en overzichtelijk. In eerste instantie maken wij een paar schetsen. Afhankelijk van de opdracht zullen dat er twee of drie zijn.

grafisch ontwerper

Zodra wij de schetsen af hebben koppelen we deze terug naar jou. Uit de schetsen kies je er één die we verder gaan uitwerken. Hier geef je ook gelijk de eerste aanpassingen aan die je graag wil zien mochten deze er zijn.

Na de eerste aanpassingen volgt er een tweede ronde voor eventuele aanpassingen en uiteindelijk eventueel een derde ronde. Je hebt in totaal drie rondes om aanpassingen te laten doen. Onze klanten maken doorgaans gemiddeld minder dan één keer gebruik van de eerste aanpassingsronde. Best een compliment, toch?

Dien je project in, dan kijken we er samen naar en bespreken we eerst welke mogelijkheden er zijn.

Contact

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met uw vraag of bel naar het onderstaande nummer.


074 20 20 567Verzoek contact vendesign
Handige informatie voor ondernemers:
Facebook marketing  |  Neuromarketing  |  Online sales tips  |  Responsive website  |  SEO  |  Wat is een goede website  |  Webteksten schrijven  |  
Logo footer website
Adam Smithstraat 43
7559 SW Hengelo
Overijssel

  info@vendesign.nl
  074 20 20 567

Social Media


VenDesign Erkend leerbedrijf