Grafisch ontwerp laten maken

Voor al je ontwerpen

Grafisch Design

stripe
Grafisch Ontwerper

Heb je hulp nodig met je grafische ontwerpen? Wij denken met je mee in unieke oplossingen. We onderzoeken welke stijl je online doelgroep aanspreekt, hoe je merk duidelijk wordt vertaald en hoe je conversie kan worden verhoogd met de uitstraling van je visualisaties. Of het nou gaat om een nieuw logo ontwerp, een nieuwe landingspagina of een nieuwe huisstijl voor je online platform. Je kan voor je grafische ontwerpen bij ons terecht. Met ons creatieve vermogen zetten we toffe ideeën om naar beeld. Wij ontwerpen een concept geheel naar jouw wens. We zorgen ervoor dat het aansluit bij je doelgroep zodat we uiteindelijk het concept kunnen uitwerken naar een visualisatie passende bij jou en je doelgroep.

Onze kennis en ervaring

Wij zijn gek op nieuwe uitdagende opdrachten of nieuwe ideeën, daarom denken we graag met je mee. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign, maar ook marketing en zoekmachineoptimalisatie hebben we veel kennis opgedaan van de verschillende branches. Deze kennis en ervaring nemen we mee bij het designen van jouw grafisch ontwerp.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

stripe

  Logo

  Huisstijl

  Flyers of folders

  Advertentie

  Animatie

  Website

  Digitale media

  Social Media content

  Nieuwsbrieven

Flyers folders

Flyers & folders

Logo design

Logo design

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Advertising

Advertising

Social media

Social media

Animaties

Animaties

Huisstijl design

Huisstijl design

Webdesign

Webdesign

Ben je op zoek naar een grafisch design?


Heb je een vraag of staat jouw product er niet tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
We staan overal voor open, niets is ons te gek!

Hoe gaan we te werk?

Grafisch Design

We beginnen met een kopje koffie tijdens een oriëntatiegesprek, telefonisch of fysiek als dit weer mogelijk is. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat je wil en wat je van ons verwacht. Nadat we dit hebben vastgesteld, stellen we een offerte op. Ga jij akkoord, dan kunnen we van start!

We vinden het analyseren van je huidige (online) uitingen erg belangrijk. Door deze analyse hebben we niet alleen een duidelijk beeld van de visuele beleving van de klant, maar ook van je marketingstrategie. Je huidige visuele uitingen weerspiegelen je visuele identiteit. Dit vinden we belangrijk om mee te nemen bij het ontwikkelen van de nieuwe grafische ontwerpen.

Daarna kunnen we beginnen met het ontwerpen van het concept. We houden je up-to-date van de recente ontwikkelingen via de mail of de telefoon.

We sturen je altijd twee of drie verschillende versies, dit is afhankelijk van de opdracht, zodat je zelf kan kiezen welke optie het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Dit is ook meteen het eerste aanpassingsmoment. Na deze ronde volgt er nog een tweede aanpassingsronde en indien van toepassing een derde aanpassingsronde.

Tijdens het ontwerpen maken we gebruik van de Adobe Creative Cloud programma’s.
Wij hanteren een uurtarief van €90,-. In vergelijking met andere professionals is dit tarief relatief laag.

Contact

stripe

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met jouw vraag of bel naar het onderstaande nummer.

074 20 20 567
Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA, het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Contact