Google Display uitbesteden

Google Display uitbesteden!

Google Ads heeft twee hoofdnetwerken: Search en Display. Het Search netwerk bereikt mensen wanneer ze al op zoek zijn naar specifieke goederen of services die ze willen kopen. Het Display Network helpt je de aandacht van iemand eerder in de koopcyclus te trekken, met verschillende advertentie-indelingen in het hele digitale universum. Dit netwerk omvat meer dan twee miljoen websites en bereikt meer dan 90% van de mensen op internet. Hiermee kun je strategisch zijn en je boodschap op de juiste plaats en op het juiste moment aan potentiƫle klanten presenteren. Deze boodschap is meestal te zien in de vorm van banners op website en apps die zijn aangesloten bij de Google Display Network. Beeldadvertenties zijn dus als het ware online reclameborden.

Ons team kan je helpen je digitale reclamecampagne tot een succes te maken, van het maken van advertenties tot het optimaliseren van targeting en het beoordelen van analyses.

Sea uitbesteden

Hoe wij te werk gaan.

icon-campagnestrategie-en-structuur

Campagnestrategie en structuur

Je kunt geen succesvolle display-advertentiecampagne maken zonder een plan. Bij VenDesign beginnen we met het ontwikkelen van een uitgebreide strategie voor je campagne op basis van je bedrijfsdoelen. Nadat we de beste display-netwerken en uitgevers hebben bepaald die je zullen helpen je doelgroep te bereiken, zetten we je campagne op om jouw bedrijf vanaf het begin te positioneren voor succes.

iconicon-expertise-op-het-gebied-van-targeting

Expertise op het gebied van targeting

Om een display-advertentiecampagne effectief te laten zijn, moet je precies weten wie je probeert te converteren tot en met hun demografie, gedrag en de sites die ze bezoeken. We analyseren je advertentiedoelgroep en bepalen de beste combinatie van zoekwoorden en websiteplaatsingen waarmee je deze kunt targeten. Vervolgens blijven we je campagnetargeting volgen en optimaliseren om continu resultaten te behalen.

icon-advertentie-optimalisatie

Advertentie-optimalisatie

Flyers helpen je jouw publiek op veel manieren te bereiken. Je kunt je folders verspreiden en je publiek bereiken via huis-aan-huispost, straat distributie, krantenbijsluiter en distributie in de winkel.

icon-strategie-en-ontwerp-van-bestemmingspaginas

Strategie en ontwerp van bestemmingspagina's

Bestemmingspagina's zijn de beste tool voor marketeers om contactgegevens vast te leggen en bezoekers om te zetten in leads. We ontwikkelen op maat gemaakte bestemmingspagina-strategieƫn om de relevantie te vergroten en conversies te vergemakkelijken. Onze interne ontwerpexperts zorgen ervoor dat elke bestemmingspagina aansluit bij je advertentie en aanbieding en consistent blijft met de branding van je bedrijf.

icon-analyse-en-rapportage

Analyse en rapportage

Zodra je advertentiecampagne in het Display Netwerk actief is, houden we deze continu in de gaten, signaleren we verbeterpunten en optimaliseren we waar nodig is. We vinden het belangrijk om transparant te zijn met onze klanten, dus sturen we je regelmatig uitgebreide rapporten, compleet met gedetailleerde analyses en onze deskundige prestatiebeoordeling.

Sea uitbesteden