Goedkope website autobedrijf

Een professioneel bureau

Goedkope Website Autobedrijf.

Speciaal voor iedereen in de autobranche bieden wij een zeer unieke en aantrekkelijke kans om je te onderscheiden van andere “standaard” autobedrijven. Dit omdat de autobranche zich in vogelvlucht blijft ontwikkelen op het gebied van internet.
Wij horen uit de autobranche vaak de klacht dat het internet de hele autobranche verpest heeft en dat er geen cent meer te verdienen valt door het internet. Op het moment dat wij door beginnen te vragen hoe zij gereageerd hebben op de invloed van het internet dan blijkt achteraf in 90% van de gevallen dat deze autobedrijven eigenlijk helemaal niet bezig zijn met het internet. Ja, ze hebben een website maar als je die website bekijkt dan is het vaak een website die uit het tijdperk komt dat het internet in z’n kinderschoenen stond. Daarnaast zijn de websites slecht tot niet onderhouden en hebben websites geen specifiek doel. Geen wonder dat je weinig verkoopt via het internet maar onterecht dat je daar het internet de schuld van geeft.


Als autobedrijf moet je juist gebruik maken van alle krachtige technieken die het internet biedt.
Pak ze met beide handen aan en gooi die omzet omhoog.
VenDesign helpt je weer groeien en biedt tegen zeer lage kosten een auto totaal pakket. Daarin zit onder andere:

 • Reponsive website. Jouw bedrijf op alle mobiele apparaten weer zichtbaar.
  Je bounce ratio (pagina verlatingen) zullen met 70 tot 80% dalen omdat de auto’s weer zichtbaar zijn en de tekst te lezen is.
 • Onderhoud. Je website wordt altijd voorzien van de laatste technieken waardoor je niet meer achter, maar juist voor loopt op je concurrenten.
 • Onbeperkt occasions plaatsen in hoogwaardige kwaliteit.
 • Zeer professionele uitstraling.
 • Goede doelstelling. Je website krijgt een duidelijke doelstelling. Meer mensen in de showroom of in de werkplaats.
 • Automatische APK reminders. Zodat klanten weer bij jouw terugkomen voor APK.
 • Google geoptimaliseerd. Je website wordt beter gevonden in Google.
 • Inkoopsysteem met kentekendatabase. Makkelijker auto’s inkopen
 • Inruilsysteem met kentekendatabase. Direct inruilen.
 • Zeer eenvoudig CMS systeem. Speciaal voor “internet dummies”.

En eigenlijk nog veel en veel meer. En dit voor een vast laag bedrag per maand. Heb je al een website of begin je net voor jezelf en wil je graag een supersnelle, professionele, mobiel geoptimaliseerd en effectieve website? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om te kijken wat wij voor jouw bedrijf allemaal kunnen betekenen.

stripe