Goedkoop website laten maken

Maar niet inleveren op techniek en design? Dit moet je lezen!

Goedkoop website laten maken
Maar niet inleveren op techniek en design? Dit moet je lezen!

stripe

Als startende ondernemer of als MKB’er wil je goedkoop een website laten maken.
Bijvoorbeeld voor je nieuwe onderneming of een gemoderniseerde versie van je huidige website, inclusief de laatste technieken?

goedkoop-website-laten-maken-123

Als webdesign bureau uit Twente werken wij hard aan de mogelijkheden om voor de kleine ondernemer zo goedkoop mogelijk een fantastische website te leveren.

Maar we willen je ook alle voor en nadelen van een goedkope website goed uitleggen zodat je geen verkeerde beslissing maakt. Jouw bedrijf is namelijk voor een groot deel afhankelijk van je website. Lees het dus even goed door. Kleine moeite!

Hier moet je op letten
Het allerbelangrijkste voor jouw nieuwe website is dat je website effectief is. Dat wil zeggen, wanneer jij bijvoorbeeld een webshop wil beginnen, dat er zoveel mogelijk orders geplaatst gaan worden. Dat is in feite het enige waar je je op moet focussen. De “look en feel” van je website komen daarna pas.

Hier moet je voor oppassen
Wanneer je een goedkope website laat maken voor een paar honderd euro, kan het heel goed zijn dat hier wat haken en ogen aan zitten. Want wordt er wel gekeken naar wat jouw doel is met de website? Wordt er wel nagedacht over welke knop waar komt te zitten? Na drie maanden sta jij nog steeds niet op een hoge ranking in de zoekresultaten. Heb jij wel de website die je nodig hebt voor jouw organisatie? De website kan er prachtig uitzien, maar nog steeds niets opleveren.

Of nog erger, je krijgt wel bezoekers, maar die verlaten je website binnen no-time zonder iets te hebben gekocht of contact op te nemen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Jouw investering blijkt nu toch minder te brengen dan je eerst dacht.

Dus wat is nu eigenlijk goedkoop? Je dacht een goede zet te hebben gezet door met de partij in zee te gaan die de “beste deal” voorstelden, maar alle orders die je nu misloopt betekent misschien wel een gemiste omzet van duizenden euro’s. En dat alleen maar omdat je op je website een paar honderd wilde besparen.

Goedkoop is duurkoop, en als dit gezegde ergens voor geldt, dan is dat wel voor een website, oftewel: jouw inkomsten.

goedkoop-website-laten-maken-whiteboard

Kies voor succes

Wanneer jij succesvol wil worden met je website of webshop dan heb je een effectieve website nodig. Een website die goed werkt, technisch uitstekend in elkaar zit, ervoor zorgt dat bezoekers langer blijven hangen en doorklikken, conversies oplevert en uiteindelijk zorgt voor die omzet waar jij zo hard voor werkt.

goedkoop-website-laten-maken-whiteboard

Succesfactor 1: Responsive design

VenDesign maakt mobiel geoptimaliseerde (responsive) websites die volledig ingericht zijn op jouw type bezoeker, jouw doelgroep. Tegenwoordig is niets meer zo belangrijk als een website die prettig te scrollen is op je mobiel.

goedkoop-website-laten-maken-whiteboard

Succesfactor 2: Behaal je doelstellingen

Daarnaast zal jouw nieuwe VenDesign website ervoor zorgen dat jij als ondernemer je doelstellingen behaalt. Juist ja, omzet draaien! Dit realiseren wij door onze slimme designs in te zetten voor een aangename “user experience”.

goedkoop-website-laten-maken-whiteboard

Succesfactor 3: Alles-in-één pakket

Je krijgt bij ons niet een “simpele” mooie website maar een volledig pakket waar jij als ondernemer jaren mee vooruit kan. Bekijk onze webdesign pakketten en ga voor jezelf na welk pakket het beste bij jouw onderneming past. Deze pakketten kun je uitbreiden met eventuele extra modules. In onze standaard webdesign pakketten zit alles wat je nodig hebt om je website online te krijgen.

Weet je niet zeker welk pakket het beste bij jou past? Wij adviseren je graag! Neem dan contact met ons op per mail, telefoon of whatsapp!