Wij willen als webdesign bureau uit Twente dat jij als ondernemer zo goedkoop mogelijk een fantastische website krijgt. Maar we willen je ook alle voor en nadelen van een goedkope website goed uitleggen zodat je geen verkeerde beslissing maakt. Jouw bedrijf is namelijk voor een groot deel afhankelijk van je website. Lees het dus even goed door. Kleine moeite!

De grote vraag is …….?

goedkoop is duurkoop

Het allerbelangrijkste voor jouw nieuwe website is dat je website effectief is. Dat wil zeggen, dat als jij bijvoorbeeld een webshop wil beginnen, er zoveel mogelijk orders geplaatst gaan worden. Of dat nu linksom of rechtsom gebeurt. Dat is in feite het enige waar je je op moet focussen. De Look and Feel van je website komt daarna pas.

Er zijn wel honderden kleine bedrijfjes die voor jou een hele mooie website kunnen maken voor 300 tot 500 Euro. Stel je nou eens voor dat je met zo’n partij in zee gaat…. Je website wordt afgeleverd en je denkt: “Wauw! dat hebben ze heel mooi gedaan! Prachtig mooie website.” Echter, na 3 maanden begin je je af te vragen waarom je maar niet in die zoekresultaten op een hoge ranking staat want je hebt immers een prachtige website. Erger nog, er komen wel bezoekers op je website maar die zijn zo weer vertrokken zonder iets te hebben gekocht of iets dergelijks. Zeer vervelend want je hebt inmiddels aardig wat kosten in je bedrijf zitten maar die website levert gewoon te weinig op!

Wat is goedkoop?
Dus wat is nou eigenlijk goedkoop? De aanschaf van je website was inderdaad goedkoop. Maar alle orders die je misloopt kost je inmiddels duizenden Euro’s omdat je op je website een paar honderd wilde besparen. In je achterhoofd weet je dat Goedkoop, duurkoop is en als het ergens voor geldt, dan is dat wel een website, jouw inkomsten. Zo’n goedkope website kan wel, maar alleen als je er geen doelstelling mee hebt en geen bezoekers nodig hebt.


Effectieve website, Dit is belangrijk!

Als jij succesvol wilt zijn met je website dan heb je een effectieve website nodig. Een website die werkt, bezoekers niet wegjaagt, conversies oplevert en jouw uiteindelijk die omzet geeft waar je zo hard voor werkt.

VenDesign maakt mobiel geoptimaliseerde (responsive) websites die volledig ingericht zijn op het type bezoeker die jij graag wilt hebben en daarnaast zorgt de nieuwe website die wij voor jou kunnen maken ervoor dat jij als ondernemer je doelstellingen behaalt. Juist ja, Omzet draaien.

Je krijgt bij ons niet een “simpele” mooie website maar een volledig pakket waar jij als ondernemer jaren mee vooruit kan. Bekijk onze webdesign pakketten en ga voor jezelf na welk pakket het beste bij jouw onderneming past. Je zult zien dat een website van ons zeer goedkoop is als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt. Weet je niet zeker welk pakket het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op per mail, telefoon of whatsapp!

Handige informatie voor ondernemers:
Facebook marketing  |  Neuromarketing  |  Online sales tips  |  Responsive website  |  SEO  |  Wat is een goede website  |  Webteksten schrijven  |  
Logo footer website
Adam Smithstraat 43
7559 SW Hengelo
Overijssel

  info@vendesign.nl
  074 20 20 567

Social Media


VenDesign Erkend leerbedrijf