Functionaliteit op maat

Wij gaan net een stapje verder

Functionaliteit op maat

stripe

Een website laten maken op basis van WordPress is vrij eenvoudig omdat je een thema kunt kopen die je aan kunt passen. Het schrijven van code is grotendeels gedaan en daardoor kun je vrij voordelig een professioneel ogende website laten bouwen. Het nadeel is dat je niet de volledige vrijheid hebt om alle aanpassingen aan de layout te doen zoals jij dat wilt.

Het is vaak ook lastig uit te leggen wanneer iets een aanpassing aan de layout is of een kleine wijziging die al standaard is meegeleverd. Wij horen dan ook vaak van opdrachtgevers; “Kun je dit ff zo doen of dat ff op die manier, dat hoort toch bij de layout”. Op zich een logische gedachte omdat opdrachtgevers doorgaans alleen de voorkant van een website zien. In de praktijk ligt het echter iets ingewikkelder.
aan de layout te doen zoals jij dat wilt.

Voor functionaliteit op maat moet alsnog code geschreven worden wanneer deze aanpassingen of functies niet standaard zijn. Dat kan bijvoorbeeld al iets simpels zijn als wat blokken plaatsen die een bepaalde functie hebben. Dit is iets wat je doorgaans zelf niet kunt en sommige bedrijven die alleen WordPress websites maken hebben hier ook problemen mee.

Werkwijze VenDesign

Wij zijn allround

Doordat wij een allround webdesign bureau zijn en niet alleen met WordPress werken kunnen wij specifieke aanpassingen aan jouw website verrichten.
Heb jij dus een website met een standaard template? Wij breiden hem uit naar jouw smaak, ook als je geen klant van ons bent. Laat ons weten wat jij aan je website aan wil passen en wij fixen het, niets is te gek. Heb je vragen? Laat het ons weten.

Contact

stripe

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met jouw vraag of bel naar het onderstaande nummer.

074 20 20 567

Contact