Facebook marketing

Haal hoge conversies met Facebook

Facebook marketing

stripe

Als het om Social Media gaat is er één groot platform dat al jaren bovenaan staat. En dat is natuurlijk Facebook.

In Nederland zijn er zo’n 9,5 miljoen mensen die een Facebook profiel hebben en van al die mensen loggen er dagelijks ruim 6,5 miljoen mensen in op hun profiel waarvan het grootste deel 21 jaar of ouder is. Dit is beduidend meer dan de 1,5 miljoen mensen die iedere dag op Twitter zitten in Nederland. En daarom zijn wij ons gaan specialiseren in Facebook marketing.

Een groot voordeel van Facebook marketing is dat het Amerikaanse platform (hoe vervelende het ook is) ontzettend veel achtergrond informatie over zijn gebruikers heeft. Het grote voordeel daarvan is dat uw potentiële klant veel makkelijker te traceren is. En daardoor is het veel eenvoudiger om per doelgroep een specifieke advertentie te maken die alleen relevant is voor uw toekomstige klant.

Voor u als leek op Facebook marketing gebied is het echter niet makkelijk om de juiste doelgroep te benaderen. Hier kunnen maanden overheen gaan voordat u iemand kunt targetten die de potentie heeft om bijvoorbeeld iets bij u te kopen. En doordat wij al jaren ervaring hebben in het vinden van specifieke klanten op Facebook kunnen wij u garanderen dat u binnen enkele dagen meer bezoekers op uw website krijgt die iets bij u willen kopen of een offerte willen hebben.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.