E-mailmarketing

E-mailmarketing voor jouw bedrijf of organisatie.

E-mailmarketing, een krachtig middel om je klanten te bereiken. Het is een onmisbaar online marketingmiddel in je marketingstrategie. Het online marketingkanaal staat bekend als één van de belangrijkste online kanalen. Met e-mailmarketing kan je je leads genereren, je klantrelaties onderhouden, nieuwe klanten werven en je stimuleert de verkoop wat leidt tot een verhoging van je omzet!

E-mailmarketing is een marketingmiddel wat zich in de afgelopen tijd sterk heeft ontwikkeld. De relevantie van het online marketingmiddel is ingezien, waardoor de online klantbeleving een flinke upgrade heeft gehad.

Door gerichter data in te zetten, kan er gepersonaliseerd gemaild worden. De wens voor 2021 ligt bij het persoonlijker en relevanter mailen, met de focus op transparantie. Hierbij wordt er rekening gehouden met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Mede door COVID-19 zijn de online processen gedigitaliseerd. Een mooie kans voor de e-mailmarketing wereld.

Via e-mailmarketing kan je je resultaten makkelijk meten, zo zie je duidelijk wat wel en niet werkt. Door middel van analyseren, het A/B testen en blijven verbeteren van je mailing campagnes zorgt voor een optimaal resultaat.

E-mailmarketing
E-mailmarketing

Wat kunnen we jou bieden op het gebied van e-mailmarketing?

marketing-gave-templates

Gave templates

Onze grafische ontwerpers designen de tofste templates die aansluiten bij jouw huisstijl en doelgroep! Zo wordt jouw merk sterk vertaald via de e-mail.

marketing-ab-testing

A/B testen

Via een A/B test, testen we welke mails het beste werken voor jouw bedrijf of organisatie. Door constant te blijven testen, zorgen we voor een optimale mailing voor jouw doelgroep.

marketing-mailing-agenda

Maling agenda

Via een mailing agenda kunnen we jouw mailing strategisch plannen. Zo kan je via een overzicht precies zien, wat op welke dag en op welke tijd verstuurd wordt.

marketing-analyse-advies

Analyse en advies

We meten en analyseren de verstuurde mails. We hebben inzicht in alle resultaten, van geopende mails tot het CTR. Dit verwerken we in een advies wat we weer terugkoppelen naar jou. Zo ontvang je de passende e-mail strategie voor jouw bedrijf.