Database op maat

Voor elke applicatie een veilige oplossing

Database op maat

stripe

Een database is een digitale locatie waar informatie kan worden opgeslagen en snel aangeroepen kan worden. Eigenlijk moet je het zien als een magazijn van een bedrijf.

Wanneer je een product uit je bedrijf nodig hebt moet eerst naar het magazijn toe. Het magazijn is in dit geval de database. Vervolgens ga je naar het juiste gangpad, in dit geval een tabel en uiteindelijk pak je je product en dat is in dit geval de data.

Iedere website gebruikt standaard een database. Hier worden de gegevens van een website opgeslagen. In sommige gevallen heb je voor je bedrijf specifieke informatie nodig die weer in contact staat met andere gegevens op je website en daarnaast moeten deze gegevens los van elkaar aangeroepen kunnen worden of juist tegelijk en misschien wel allebei. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uploaden van foto’s via de website. Het lijkt iets simpels aan de voorkant maar er zit behoorlijk wat werk aan de achterkant.
Heb jij specifieke informatie die je wilt opslaan? Neem dan contact met ons op om te kijken wat er nodig is om dit te kunnen realiseren.

database

Video uitleg: Wat is een database?

Bekijk in onderstaande video om meer inzicht te krijgen in wat een database nu precies is, hoe het werkt en waar je het voor kunt gebruiken.

* Bij 15 of meer teksten is het verstandig om te kijken naar omvang van het project. In overleg wordt dan de meest gunstige prijs bepaald.