Contentcreatie

Bespaar tijd met het uitbesteden van je content marketing

Contentcreatie.

Wat is content creatie eigenlijk?

Met contentcreatie bedoelen wij het maken (creatie) van alle denkbare vormen van creatieve uitingen (content) om met jouw doelgroep op de juiste manier te communiceren. Content kan voor zowel online als offline uitingen gemaakt worden.

Dit is natuurlijk nog steeds erg breed. Wanneer wij denken aan contentcreatie, hebben we het vaak over tekst, afbeeldingen of een video die jij kunt gebruiken voor je website, social media of een ander platform.

Welke types content creatie bestaan er?

Het creëren van content kan op veel verschillende manieren. De meest gangbare types van contentcreatie zijn:

  • Illustraties maken
  • Infographics* maken
  • Foto content maken en bewerken
  • Video content maken en bewerken
  • Het schrijven van blogs
  • Bovenstaande contentcreatie doelgericht inzetten voor social media

* met een infographic wordt een informatieve illustratie bedoeld, dit is een weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Bijvoorbeeld een kaart, grafiek, tekening of een interactieve applicatie.

Waarom heb ik content nodig?

Met goede content spreek jij je doelgroep aan. Met content van hoge kwaliteit zorg jij ervoor dat jouw doelgroep een gewenste actie onderneemt. Dat kan iets kleins zijn, zoals een enquête invullen of een e-mail adres achterlaten. Maar met goede content kan je ook grote resultaten behalen, zoals die ene grote opdracht binnenhalen, of klanten overtuigen dat jouw product beter is dan de concurrent. Kort gezegd, jouw succes valt of staat met je content marketing.

Content creëren, dat kan ik toch zelf ook wel?

Als jij de tijd en kennis zelf of binnen je organisatie hebt, raden wij het zeker aan om dit zelf te doen. Je weet zelf immers het beste hoe je je wil profileren naar de buitenwereld.

Een grote keerzijde voor velen, is dat er flink tijd kan gaan zitten in goede content marketing. Tools zoals WordPress en Adobe Photoshop vergen ook enige ervaring. Als creative agency heeft VenDesign dit allemaal in huis en kunnen wij je hierin ontzorgen.

Contentcreatie
Contentcreatie
Contentcreatie

Wat levert content marketing uitbesteden op?

Wil jij een verbinding creëren met je (potentiële) klanten? Wil jij vindbaar worden en je online bereik vergroten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Start dan vandaag nog met het uitbesteden van je contentmarketing! VenDesign zorgt voor een strategische aanpak bij het creëren van jouw content.

De meeste ondernemers zijn veel te druk met het ondernemen om in een contentstrategie te duiken. Wij zorgen ervoor dat jij je bezig kan houden met waar jij goed in bent. Dan gaan wij aan de slag met waar wij goed in zijn: content!

Wij zorgen ervoor dat jij:

marketing-gave-templates

Altijd iets waardevols hebt om te posten;

marketing-gave-templates

Een stijgende lijn ziet in je bezoekers, conversies en leads;

marketing-gave-templates

Je gaat onderscheiden van je concurrentie;

Ben jij geïnteresseerd in een van onze diensten? Vraag naar de mogelijkheden!