Bedrijfsvideo laten maken?

Een bedrijfsvideo kan je bedrijfscultuur, je branding en je omzet stimuleren.

Het is een must-have voor bloeiende bedrijven. Laat ook jouw onderneming groeien met een verbluffende video.

Bedrijfsvideo's kunnen je bedrijf helpen om de missie en visie van jouw bedrijf in beeld te brengen. Daarnaast kun je het gebruiken als tool om je diensten of producten te promoten, om moeilijke concepten uit te leggen en om in contact te komen met potentiële klanten via contentmarketing.

Voordat potentiële klanten zich binden aan jouw bedrijf, willen ze eerst bevestigd hebben dat ze de waarden van je merk delen. Teamvideo's zijn overtuigende tools voor degenen die nog aan het twijfelen zijn. Video's doen dit door de gezichten van de mensen achter de dienst of het product duidelijk in beeld te brengen.

Ik wil een prijs opgave Contact opnemen
Wil jij ook zo'n bedrijfsvideo?

Een bedrijfsfilm is een investering
die je maar één keer maakt.

Of deze bedrijfsvideo?

De voordelen van een bedrijfsfilm.

Vergroot de bekendheid van je merk

Je moet bekendheid creëren over je product of dienst als je de verkoop wilt stimuleren. Hoe meer mensen over jouw product of dienst weten, hoe groter je kansen om er klanten van te maken.

Verhoog conversies

Video's geven potentiële klanten meer vertrouwen bij de aankoop. Je kunt video gebruiken om bijvoorbeeld een korte demonstratie van je producten of diensten te geven. Je expertise kun je beter demonstreren in video's dan in geschreven inhoud.

Bouw vertrouwen op bij potentiële klanten

Vertrouwen is de sleutel tot conversies. Als consumenten je niet vertrouwen, zullen ze je producten of diensten niet willen. Videomarketing helpt je online vertrouwen op te bouwen. Met video kun je je publiek op een andere manier aanspreken dan via andere soorten inhoud.

Laat je kennis zien

Met video-inhoud kun je je punten sneller overbrengen dan wanneer je tekst of een ander type inhoud zou gebruiken. Het bespaart je potentiële klanten tijd. Video prikkelt bovendien meer zintuigen en helpt mensen informatie te verwerken.

Haal meer verkeer uit zoekmachines

Video's zijn een van de beste manieren om bezoeken van Google, de grootste zoekmachine ter wereld, te stimuleren.

Ik wil een prijs opgave Contact opnemen
Ben jij geïnteresseerd in een bedrijfsvideo van VenDesign.nl? Vraag naar de mogelijkheden! 

JA! Ik wil een bedrijfsvideo.

Eigen inbreng

Zoals gewoonlijk bloeit creativiteit het beste binnen grenzen. Ons marketingteam zal je bedrijf daarom betrekken bij het proces. Het filmen gaat vaak gepaard met een extra boost voor je teambuilding.


Let’s make a movie

Wil jij je bedrijfscultuur en je specialisten in je teamvideo onder de aandacht te brengen, vraag dan een offerte aan. Laten we een film maken om je doelgroep te imponeren en te inspireren.

Ik wil een prijs opgave Contact opnemen
Jouw toekomstige bedrijfsvideo?
Een bedrijfsvideo kan je bedrijfscultuur, je branding en je omzet stimuleren