Animatievideo laten maken?

Animatievideo laten maken.

Breng je merk, dienst of product nog duidelijker aan de man met een animatievideo. Je website wordt niet alleen klantvriendelijker, maar je zet bezoekers veel sneller om in betalende klanten.

Bij VenDesign kun je naast het ontwikkelen van websites en apps ook terecht voor hoge kwaliteit animatievideo’s. En we kunnen je zelfs helpen met een marketingcampagne zodra het filmpje klaar is.

AutoVendi marketing campagne
animatie doelstelling

1. Doelstelling

animatie verhaal

2. Verhaal

animatie visualisatie

3. Visualisatie

animatie

4. Animatie

animatie implementatie

5. Implementatie

animation motion design

Jouw animatiefilmpje in 5 stappen.

Uiteraard beginnen we met een kopje koffie (of iets anders) en gaan we er samen even voor zitten om je doelstelling te bespreken.

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van jouw wensen gaan wij met het team aan de slag om concept van het verhaal te creëren.

Zodra we een cool verhaal bedacht hebben gaan we over tot visualisatie van het animatiefilmpje in de vorm van een storyboard. Deze bespreken we met jou om te kijken of het overeenkomt wat je in gedachten had.

Met jouw goedkeuring gaan we vervolgens aan de slag met het maken van de animatievideo.

Uiteindelijk kunnen we je animatievideo op je website plaatsen of zelfs helpen met een het opzetten van een succesvolle marketingcampagne op bijvoorbeeld sociale media.

Ben jij geïnteresseerd in een animatie van VenDesign.nl? Vraag naar de mogelijkheden! 

Onderuit de kan, of effectief?

Bij VenDesign produceren we in principe voor ieder budget een hoge kwaliteit animatievideo. Je leest het goed, in principe.

Een goed animatiefilmpje creëert voor jouw merk, dienst of product veel meer emotie en brand awareness wat uiteindelijk resulteert in meer conversies en loyale klanten.

Het is van belang dat je bij het kiezen van een partner niet alleen kijkt naar de prijs, maar ook of deze partij begrijpt waar een animatievideo aan moet voldoen. Gelukkig heb je bij ons het beste van beide werelden want wij hanteren een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Is de wereld van animatievideo’s nieuw voor je en wil je simpelweg wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, zodat je goed geïnformeerd wordt. We helpen je graag.

animation motion design