Administratie koppelen aan je website

Alle verkopen direct in je boekhouding

Administratie koppeling

stripe

Maak jij gebruik van online boekhoudsoftware? Dan kunnen wij deze software koppelen aan je website met onze administratie koppeling module.

De meeste online boekhoudsoftware aanbieders hebben standaard een koppeling die wij kunnen gebruiken zodat we je administratie rechtstreeks aan je website kunnen koppelen.
Deze API koppeling hebben wij nodig om dit te kunnen bewerkstelligen. Bedrijven zoals Exact , AFAS , e-boekhouden en nog veel meer hebben dit standaard op hun website staan.

Wat kost het?

Wij berekenen alleen de tijd door die wij bezig zijn met het koppelen van de software. Dit is afhankelijk van de API koppeling van de leverancier. Doorgaans is dit niet zoveel werk. Soms een half uur en soms twee uur. Veel meer dan dat zal het niet zijn. Dus ongeveer tussen de € 30 en € 120.

administratie koppeling

Kan ik mijn website koppelen?

Weet jij niet zeker of jouw administratie te koppelen is aan je website? Neem dan contact met ons op. Wij weten het binnen 5 minuten.

Heb je nog geen website? Geen probleem! Dat fixen we ook voor je. Kies een website of een webshop uit ons pakket en je bent binnen 24 uur online.

Contact

stripe

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met een online oplossing? Stuur ons een mail met jouw vraag of bel naar het onderstaande nummer.

074 20 20 567

Contact